Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
mi treba "language proofreading service" za phd/doktorska teza,
po moznost profesionalen servis.

sega baram kaj so rabotam prvo, ama skoro fakja letna pauza,
pa da imam rezerva.

dali ima nekoj od makedonija da preporaca? moze i od drugi zemji.

700BA8A1-9F98-4E62-B353-26D094AD59BB.jpeg
Долна шарка од влезна врата, пишува Geviss SM 806. Фактички фирмава што го произведува овој оков се вика Geviss.

Каде можам да најдам некого што се занимава со увоз од Кина и што може да прима нарачки и да ги спрема за испраќање на одредена адреса? Како dropshipping?

Каде може да најдам поштенско бројче за да ставам на вратата?

Дали случајно некој знае каде може да се најдат постарите модели на патики adidas alphabounce во Македонија?

Дефинитивно НАЈДОБРА патика за пешачење, планинарење и долги патеки. Секогаш се движат околу 6,000ден. Околу 9/10 години купував само такви, квалитетот и изгледот предобар. Презадоволен сум. Последните што ги имам ги доносувам за на тренинг, а за секојдневно земав adidas casual околу 4000ден., и значи ме убија нозете и зглобовите од болка, а не сакам да го купам новиот модел на alphabounce бидејќи им стаиле буквално тркачки сполјер назад 3+cm и преглупо изгледаат и детски..

Дали случајно некој знае каде може да се најдат постарите модели на патики adidas alphabounce во Македонија?

Дефинитивно НАЈДОБРА патика за пешачење, планинарење и долги патеки. Секогаш се движат околу 6,000ден. Околу 9/10 години купував само такви, квалитетот и изгледот предобар. Презадоволен сум. Последните што ги имам ги доносувам за на тренинг, а за секојдневно земав adidas casual околу 4000ден., и значи ме убија нозете и зглобовите од болка, а не сакам да го купам новиот модел на alphabounce бидејќи им стаиле буквално тркачки сполјер назад 3+cm и преглупо изгледаат и детски..
Да провереш во визбегово аутлетите? Обично таму сум наоѓал постари модели

Каде да најдам тенка футрола или нешто слично за за оној додаток магнете стакла (clip on)? Бидејќи сега на сончевово време ги носам а не сакам да носам гломазна футрола па во џеб од фармерки/панталони да ми се приметува огромна футола.

Каде да најдам тенка футрола или нешто слично за за оној додаток магнете стакла (clip on)? Бидејќи сега на сончевово време ги носам а не сакам да носам гломазна футрола па во џеб од фармерки/панталони да ми се приметува огромна футола.
Едино да провериш во Мегамобил веднаш до Хепи кафичот во Аеродром. :)

Едино да провериш во Мегамобил веднаш до Хепи кафичот во Аеродром. :)
Не сум од Скопје, само поради ова не ми се оди. А на нивниот сајт барав нема никаква футрола за наочари.

Како што пишав футролата што ја имам е гломазна и во потесни фармерки и панталони во џеб стои подуено. Уште тоа фали покрај клучеви и телефон во џебовите да тежи.

Само поради додатокот црните пластични стакла ми требаше зошто ги вадам кога влегувам во затворена просторија.
1686385646102.png

Не сум од Скопје, само поради ова не ми се оди. А на нивниот сајт барав нема никаква футрола за наочари.

Како што пишав футролата што ја имам е гломазна и во потесни фармерки и панталони во џеб стои подуено. Уште тоа фали покрај клучеви и телефон во џебовите да тежи.

Само поради додатокот црните пластични стакла ми требаше зошто ги вадам кога влегувам во затворена просторија.
Прегледај го приврзокот 381130
Другар знаеш дека јас те разбрав дека бараш футрола за мобилен?
Извини многу на недоразбирање.

П.с. Диоптра,Цајс,Прима,ММ евентуално тука да провериш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom