Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може во Скопје да фрлам када, а да не е во Вардар :D :D :D Има некое место каде што собираат кабаст отпад или пак да се јавам да дојдат да соберат?
Навечер однеси ја до некој контејнер и завршена работа,барем ние низ помалите градови така правиме,хаха

Каде да најдам пилана или нешто такво во скопје, каде што продаваат фурнир или тенки дрвени плочи?
У принцип само да не е тенка или дебела иверица, или дебели греди/даски?
на времето имаше Јавор лепени дрвени плочи како за крило за врата, словенски, мислам 25-30мм дебели.. а потенко тешко, само шперплоча...можеби ќе ти врши работа квалитетна водоотпорна шперплоча, ама сега и тоа тешко да има ...

Каде можам да најдам маски у разни дизајни? Црни претежно ме интересираат или сиви

Земи платно и нек ти сошие некоја шнајдерка.
сакам да најдам од оние убави што се, ми здосадија овие обичниве, ем се прљаат ем непријатни за носење.

Ќе прашам уште еднаш да си ја пробам среќата: Каде можам да најдам да купам мал еж (hedgehog)?

Каде би можел да најдам туш батерија со долга лула?
Барав на неколку места и се беа со кратка.

Кај можам да најдам шипка + тегови, или едно рачни тегови?

Кај можам да најдам шипка + тегови, или едно рачни тегови?

во ранерс сигурно наоѓаш ама мислам у бидифит најефтини се, 150ден за 1кг мислам дека нема поефтино

Sent from my iPhone using Tapatalk

Каде може да најдам т.е. од каде препорачувате да земам добар лаптоп до 30-40к. Најбитно ми е да биде Intel/Nvidia комбинација. Фала!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom