Колку често слушате музика

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување

Колку често слушате музика

• Секојдневно

Гласови: 337 91,6%
  • Понекогаш

Гласови: 18 4,9%
  • Кога-како

Гласови: 9 2,4%
  • Многу ретко

Гласови: 4 1,1%

• Вкупно гласачи
    368
Ja svaki dan skidam novu muziku i ju slusam. Sad sam skinuo 6 cd best of the 80s. pesma The Stranglers - Golden Brown najbolja je na svetu

Кога сум дома основно нешто што правам е слушање музика.Не заради нешто друго него не можам без музика.Сега и на МП3 го окинав од слушање така да и на часови си слушам музика и така.Многу сум зависен од музиче .Ајт :salut:

слушам кога:

сум у вц, гледам тв, играм кантер, возам точак до факултет, се врткам по дома, готвам, чекам некого, на предавања, било какво пешачење или превоз кога сум сам...

Мп3 плеерот ми се залепи за мене више :)))) или преслушувам албуми или анализирам песни.

од 24 часа ако извадиме просек 4 часа мислам дека е соодветната бројка. Има денови каде што слушам и само 3-4 песни а има денови пример сабота од сабајле од 9 до вечер до пред да искочам од град значи до 21часот каде бес престан слушам музика, дали на мобилен, радио, компјутер или пак додека свирам... сеедно.

Ne se zivee bez muzika be...non stop ako ne sum doma I-pod si e so mene...a koa sum doma roka celo malo se skreva;))))

24 саата дневно, т.е. НОН СТОП :toe:...Па мислам дека не се може без музика :salut:

minimum 5-6 saati vo den slusam muzika..zavisnik sum od muzika :)

Еми само кога спијам не слусам:helou:
Епа добро прилично баја4ја време слушам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom