Дојран

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
dojran e vistinskoto mesto za prvomajskite praznici!bidejki samo togash idam tamu,mozam da kazam deka sekoja godina si pominuvam najdobro!bravo za dojran!!!

436053 напиша:
lelel so ubavo so mi go ispofalivte Dojran.Mora da napraime edna sobiranka tamu.A inace ti eci kaj bese za prvomajskite praznici,u vikendica ili u reform?

тебе испод никот Дојран треба да ти пишува бе ;)

Офчар напиша:
тебе испод никот Дојран треба да ти пишува бе ;)
ej znaes deka ova go svativ kao kompliment,poso site tolku go ispofalivte dojran isto ko mene da me falite,neli ako mi pisuva Dojrav:kez: :kez:

Извинете вака, може некој ќе ме свати погрешно ама јас сум од Струга, и ги гледам сликиве од Дојран, е ме интересира дали имате плажи...ама убави ко на Охридско езеро. Пошто гледам дека се е трева и тиња.

Моментално во Дојран се прават плажи под секој кафич,така да летово по се изгледа ке биде ТОП.Знам дека лани летото направија една добра плажа на Партизан (тоа е место со камп приколици),не беше којзнае што ама имаше песок на првите 20-тина метри у вода,малце песок надвор,другото беше убаво искосена трева,имаше шанкче,музика,фино беше,ама годинава се очекува да биде многу подобро

dojran.jpg
dojran.jpg

dojran2.jpg
dojran-crkva.jpg

hehehehe...konecno edna porozova tema ... respect 436053
imam eden kup sliki od Dojran samo sum pretty nov tuka i neznam kako ide ova so slikite...
aj vo nekoja dr prilika... a tebe(436053) ako sakas na messenger ke ti gi pratam :)

имам слики, но стари се...бев ко бебе на одмор трипати тамо :)

Вие шо имате нови слики користете tinypic.com или imageshack.us да ги аплоудирате сликите и после пастирајте ги линковите овде.

Па убав град.За време на мајските празници цела Струмица е таму,пишам за СР бидејки сум од таму.А плус тоа ако не беа ВМРО-ДПМНЕ сега езерото ке беше обична бара,а сега се врака и го добива некогашниот изглед.Но сегашната власт не се заинтересирува за жртвите што ке ги има.Ке останат дрвја,треви и ке има проблеми со капењето.

Дојран е закон! На 1 и 2 мај е лудница, Струмичани и Гевгеличани пакувајте се :je:

ова ми е прво ставање слики така да не знаев како да ги напраам поголеми
А за оние шо биле у Дојран,за да знаат колку е сеа доена водата нека се потсетат колку колиби (како оваа што е на последната слика ) беа на суво,а сега дури неколку се и поплавени :je: :ojea:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom