Дојран

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
ej seljak kaj si ke te ucenuvam so edna slika

abe Dojran e super mestence,nema leto da pomine,a jas da ne sum pretrcala vo dojran :)
tamu mi se najslatkite denovi od detstvoto,bidejki tamu imame vikendicka,i se trudam sekogas koga ke mi se pruzi sansa da otidam do dojran,da ne ja propustam...
ama aj dosta pisuvam,veke me faka nostalgija!!!!!!!!

436053 напиша:
lelel so ubavo so mi go ispofalivte Dojran.Mora da napraime edna sobiranka tamu...
Rules! Јас сум за, може во New Age ако е уште во функција, арно е горе во тоа промајата, свежо, за локање душа дало!:je:...ако не, тогаш одиме во Богданци, еден школски држи дискотека таму:)

Абе убаво местенце е али мелечко ми се глеа не идам многу често онака само коа мора:icon_lol:

:oftopic:

Emma празни санда4е ОДМА

ја само да ви кажам за информација:
незнам колку следите во последно време ама Дојран е во една фаза на „транзиција“ (ах колку тоа болно звучи, ама ова е позитивно :) ),е сеа,знам дека во туристичкиот дел (стар дојран) се скоро направени 3 нови плажи (тоа значи песок,шанкчиња,ово оно) а имам и некои информации дека го реновираат и базенот во стар дојран.За нови ноќни локали сеуште не сум разбрал ништо ново,ама знам дека тие шанкчиња шо ги имаше на плажа (мислам дека беа 2 или 3) ќе работат цел ден и цела вечер.
А за останатите градови околу дојран,мислам дека другиот викен ќе се отвара таа добрата дискотека у Богданци (кој не бил незае што пропушта),таа шо е горе на ридот.
Сеа за сеа толку,а за нови информации,кога ќе бидам на местото на злосторот :nerv: :pos::pos::pos:
пиес.само за информација,по се изглеа ја ќе го утепам цело лето таму,па ако иде некој прво тука да се пријави,бројче мојче ово оно:cug: :cug:

Мислиш за балерината? Мислам дека нема лето а таа да не е тука.
А мене највише ми е кеф за тоа шанковите на плажа.
Незнам кој се сеќава на први мај од пред некоја година коа беше на плажа онаа дискотекана од Гевгелија (не ми текиња на името) со цел шлепер озвучење и имаше три дена журка,нон-стоп,тооооп.

436053 напиша:
Мислиш за балерината? Мислам дека нема лето а таа да не е тука.
А мене највише ми е кеф за тоа шанковите на плажа.
Незнам кој се сеќава на први мај од пред некоја година коа беше на плажа онаа дискотекана од Гевгелија (не ми текиња на името) со цел шлепер озвучење и имаше три дена журка,нон-стоп,тооооп.

blue star му беше името ако добро се сеќавам, но како и да му беше името стварно беше добро.

marketar напиша:
blue star му беше името ако добро се сеќавам, но како и да му беше името стварно беше добро.

Блу Стар скоро секоја година идеше во Дојран ама оваа година не дојде бидејќи лани мислам некој човек го утепаа таму,многу голема збрка се направи.Инаку 100% е Блу Стар дека кога испаѓам во Гевгелија често одам таму.Инаку во Дојран имам вила ама не одам често.Оваа година бев со четири другари и си поминав...хмммм некаде околу 5- дека сите мрзливи,дека најгоре имам вила и додека да одам до продавницата околу пола саат ми требаше,ама што ќе правам таа е....

Даааа беее блу стар се викаше.Ама стварно беше најбољи коа беше таму,мора да се напраи нешо да се донесе пак тоа таму.Ја сеа ќе идам викендов за Дојран по се изглеа,па ќе се распрашам шо се планира да се праи летово,ако не праат нишо може да се земе некој шанк па да се праат журки таму,али за тоа подоцна.

Lani letoto vo Dojran stvarno bese za nigde, ama ovaa godina ke se pogrizime da bide podobro.
Pa coveci, izvolte uf Dojran!

Ете и ја најдов време да закачам некоја сликичка од Дојран самер 2006:aplauz: :aplauz:
Picture 086.jpg
Picture 131.jpg
Picture 171.jpg
Picture 200.jpg
првите две се од двата кафича -Target i Reform
Третата е слика панорама од црквата(сц.Илија мислам дека се вика)
Четвртата е сликана од чамец во езеро.
Сеа за сеа толку.Деновиве ќе стаам уште некоја

Dojran e super,jas go sakam ima skoro morska klima,gi sakam leandrite,ubavo e.Mozebi fali poveke zabava ama za odmor e ok.Ova so vodava bese katastrofa ama dobro e,bev na eden den skoro sega i gledam vodata e nadojdena.Treba poveke organizacija na plazata,ama ke bide.Stom se spasi ezeroto sekoja godina ke se sreduva se poveke.

Јас во Дојран бев месец дена, и немаше ден да кажам досадно ми е.Јес да јас имам куќа таму и бевме друштво,и си праевме фешти секој ден,али плажите не се за жалење.На пример на плажата Партизан беше топ.Тревичка за сунчање,песок во водата,нема треви и тиња,имаш кафич кај да си пиеш ладно пиво,чадори, и што друго е потребно.
За ноќниот живот треба уште работа.Али ипак,до 2:30 си у Таргет и после идеш се бањаш у езеро,си седиш под јаворите и си свириш гитара и си пиеш пиво до кај 5 и после афтер парти по домите.
Кој како си ја наредил!!

436053 напиша:
Јас во Дојран бев месец дена, и немаше ден да кажам досадно ми е.Јес да јас имам куќа таму и бевме друштво,и си праевме фешти секој ден,али плажите не се за жалење.На пример на плажата Партизан беше топ.Тревичка за сунчање,песок во водата,нема треви и тиња,имаш кафич кај да си пиеш ладно пиво,чадори, и што друго е потребно.
За ноќниот живот треба уште работа.Али ипак,до 2:30 си у Таргет и после идеш се бањаш у езеро,си седиш под јаворите и си свириш гитара и си пиеш пиво до кај 5 и после афтер парти по домите.
Кој како си ја наредил!!

Ti kaj imass kukja tamu?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom