Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Rules! Јас сум за, може во New Age ако е уште во функција, арно е горе во тоа промајата, свежо, за локање душа дало!:je:...ако не, тогаш одиме во Богданци, еден школски држи дискотека таму436053 напиша:lelel so ubavo so mi go ispofalivte Dojran.Mora da napraime edna sobiranka tamu...
436053 напиша:Мислиш за балерината? Мислам дека нема лето а таа да не е тука.
А мене највише ми е кеф за тоа шанковите на плажа.
Незнам кој се сеќава на први мај од пред некоја година коа беше на плажа онаа дискотекана од Гевгелија (не ми текиња на името) со цел шлепер озвучење и имаше три дена журка,нон-стоп,тооооп.
marketar напиша:blue star му беше името ако добро се сеќавам, но како и да му беше името стварно беше добро.
Emma напиша:kade imas vila???? star ili nov dojran???
436053 напиша:Јас во Дојран бев месец дена, и немаше ден да кажам досадно ми е.Јес да јас имам куќа таму и бевме друштво,и си праевме фешти секој ден,али плажите не се за жалење.На пример на плажата Партизан беше топ.Тревичка за сунчање,песок во водата,нема треви и тиња,имаш кафич кај да си пиеш ладно пиво,чадори, и што друго е потребно.
За ноќниот живот треба уште работа.Али ипак,до 2:30 си у Таргет и после идеш се бањаш у езеро,си седиш под јаворите и си свириш гитара и си пиеш пиво до кај 5 и после афтер парти по домите.
Кој како си ја наредил!!