Пешачење...

• Креатор на темата Креатор на темата b0nus!
  • Време на започнување Време на започнување
Речиси секојдневно сум активен, тоа го работам... Поминувам околу 4-5км секој ден

..Некоаш се дешава онака да пешачам само за у Школо, али некат коа ќе се погоди денот онака цел ден сум на нозе!!! Автобус, такси- никако!
Ама за многу долги релации, си користам и превозни средства т.е најмногуу возам точак!!:)

Порано пешачев по 10км. На школо, па на кафе, па прошетка со другарите или со госпоџата низ маало/парк...
Сега по едно 6км ситнам.
Убаво е.

Some alone time.Stuff to think about...
So many unfamiliar faces,
passing by some unforgettable places,
the streets are the reminder of who is the man, who rocks!
At the end of the day there are only stinky socks.

Прошетка со кучето до кај Славија и назат или пак со друштво.:smir: ... Пешачам, никогаш не користам такси значит ептен случајно ако морам заради другите 1 годишно ама буквално толку. Не ми е мака никогаш до кај и да одам, патиките и фурам.:smir:

Пешачам и тоа многу

Убаво ми е да пешачам и сакам да пешачам.
Особено кога немам обврски и знам дека цел ден е пред мене, никој не ме брза.Секако има и исклучоци кога не сакам да пешачам.Но,во главно сакам.:smir:

Пешачење....Да пешачам и згора на се ,за тоа сум платен,dogwalker сум,по саат ипол-два дневно, во блиската шума.Кога сум слободен недела,денот ми е за никаде,ваљда се навикнав на чист воздух,зеленило.....кучињата си трчаат околу мене....абе рај....

Практикувам колку што можам повеќе, најмалку 30 минути дневно во моментов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom