Пешачење...

• Креатор на темата Креатор на темата b0nus!
  • Време на започнување Време на започнување
Доста ми беше за денеска :icon_lol:.

Пешачат стечајци, пролетери и луѓе со уградени бајпаси.

Добро ситуираните се возат во скапи и бесни коли, лифтови и подвижни ленти. Ако ми е до пешачење ќе најмам некој бедник да пешачи место мене.

Добро ситуираните се возат во скапи и бесни коли, лифтови и подвижни ленти. Ако ми е до пешачење ќе најмам некој бедник да пешачи место мене.
super-fat-man-on-a-scooter.jpg
?

mnogu primitivno razmisluvanje mi e ova

mnogu primitivno razmisluvanje mi e ova

Зависи од гледната точка... од каде гледаш на пешачењето.
И јас да бев стечаец или пролетер ќе мислев дека е примитивно.

Epten mi se dopagja i od koga zatopli ,skoeo sekoj den sum na kej ...uzivancija:pipi:

Пари за такси ретко давам , освен коа сум у ептен фрка .. додека овие две штранги со ги имам за нозе , функционираат , ќе терам пешки . :pipi:

Зависи од гледната точка... од каде гледаш на пешачењето.
И јас да бев стечаец или пролетер ќе мислев дека е примитивно.
pa temate e pesacenjeto kako hobi vo forma na prosetka , a ne vo nekoj drug kontekst kade sto bi se sporeduvale stalezi

обожавам да пешачам и цело зимо пешки се враќам дома колку повеќе пешачиш толкупвеќе ќе испешачиш а најубаво е во пролет лето на сонце нема нешто поубаво незаменливо е посебно кој може рано сабајле уффф.

пешачам само коа идам у школо :pos2:

pa temate e pesacenjeto kako hobi vo forma na prosetka , a ne vo nekoj drug kontekst kade sto bi se sporeduvale stalezi

Се е прашање на пари, некој шета во италијански чевли некој во кинески копии на најки некој од хоби бери пари од СФРЈ и салфетки некој антички монети и пруски порцелан, некој од хоби бери репродукции на слики некој оригинали од Велсакез, Моне, Пикасо...

Треба да му се вратам, го запоставив. А едно време правев подолги тури, посебно планинарски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom