- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Да ама тебе и цицките ти личат на ваџајна - дет мејкс ол дифренс!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:Него сеа нешто ми текна, од секогаш сум си замислувал дека ќе умрам меѓу цицки, јас така фино лепо се давам меѓу цицките и умирам задоволен.
Toreador напиша:Да ама онака некои поголеми и некоја ти ги гмечи у фаца...и ја стегаш по цело тело...леле вадраче ме запали мама да му ебем. Ма ќе ја умрам од ебење бе!!! Ај у пизду матер.... *оди у ЊЦ*
Toreador напиша:Да ама онака некои поголеми и некоја ти ги гмечи у фаца...и ја стегаш по цело тело...леле вадраче ме запали мама да му ебем. Ма ќе ја умрам од ебење бе!!! Ај у пизду матер.... *оди у ЊЦ*
Aceva напиша:Ете ти, чоекон за живот се бори, они па на цицки ја затераа. Од цицки да не куртулите, манала ве цицка по глаа.:star:
Како ми се погоди дедево, мхмх.
Ти момак, стварно самоубиствено размишљаш.vardarce напиша:И тоа шо викаш па не бива стара цицка висната.
moTaro напиша:E офчаре, ако од коцки се плашиш, Стварно пичка си
Добро е што не фрлил два три доберманa, коцки голем qr!
Абе, љубоФта е важна. Тоа лав из ол араунд, па пчели, па зумбули, па офчички, дивота. Одма ми иде да седнам да ве навезам.Офчар напиша:ацева, ебати таквата инсертинг виард обџектс пасторала..![]()
ЌутиAceva напиша:Ти момак, стварно самоубиствено размишљаш.
vardarce напиша:Ќути).
Него гледам офчарот се врати од пасењето на офците, сеа ќе ни каже шо се случило на полјаната.
Офчар напиша:и они се индиспонирани, од коцките.![]()
vardarce напиша:Значи јок пасење само мекање?