Страф ми е..

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама тебе и цицките ти личат на ваџајна - дет мејкс ол дифренс!!!

OFCHAR SLUSHAJ sea vamu: pishi mu vaka abe mule neznaesh koj mi e bratuchet veruj vishe nema da te zamara

vardarce напиша:
Него сеа нешто ми текна, од секогаш сум си замислувал дека ќе умрам меѓу цицки, јас така фино лепо се давам меѓу цицките и умирам задоволен.

Да ама онака некои поголеми и некоја ти ги гмечи у фаца...и ја стегаш по цело тело...леле вадраче ме запали мама да му ебем. Ма ќе ја умрам од ебење бе!!! Ај у пизду матер.... *оди у ЊЦ*

Офчар зимај коцките, ми се игра барбутче. Ќе направиме на по 10 денара.

Toreador напиша:
Да ама онака некои поголеми и некоја ти ги гмечи у фаца...и ја стегаш по цело тело...леле вадраче ме запали мама да му ебем. Ма ќе ја умрам од ебење бе!!! Ај у пизду матер.... *оди у ЊЦ*

Јас правам муабет да се удавам и неколку пара цицки, а не само еден. Цицките стиснати и јас така пополека се губам односно пропаѓам меѓу нив со насмевка на лицето. После ќе ме зборуваат чоекот убаво си умре, на меко.

Toreador напиша:

Ете ти, чоекон за живот се бори, они па на цицки ја затераа. Од цицки да не куртулите, манала ве цицка по глаа.:star:
Како ми се погоди дедево, мхмх.

Aceva напиша:
Ете ти, чоекон за живот се бори, они па на цицки ја затераа. Од цицки да не куртулите, манала ве цицка по глаа.:star:
Како ми се погоди дедево, мхмх.

И тоа шо викаш па не бива стара цицка висната.

moTaro напиша:
E офчаре, ако од коцки се плашиш, Стварно пичка си :)

Добро е што не фрлил два три доберманa, коцки голем qr!

абе ова не ќе да се коцки обични.. зарови, магиски, црна магија.. брррр..

ацева, ебати таквата инсертинг виард обџектс пасторала.. :(

Офчар напиша:
ацева, ебати таквата инсертинг виард обџектс пасторала.. :(
Абе, љубоФта е важна. Тоа лав из ол араунд, па пчели, па зумбули, па офчички, дивота. Одма ми иде да седнам да ве навезам.

Aceva напиша:
Ти момак, стварно самоубиствено размишљаш.
Ќути :)).

Него гледам офчарот се врати од пасењето на офците, сеа ќе ни каже шо се случило на полјаната :).

vardarce напиша:
Ќути :)).

Него гледам офчарот се врати од пасењето на офците, сеа ќе ни каже шо се случило на полјаната :).

и они се индиспонирани, од коцките. :(

vardarce напиша:
Значи јок пасење само мекање?

ма ни мекање.

малце блоуџоб колку да не е без ич и ги стрпав у кревет. сеа ќе ги бројам, па и ја да заспијам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom