СП Рим, 2009 (18.7 - 03.08) - спортови на вода

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа ќе си гледаш на МТВ 2 :)

И таму нема да разбереш многу, ама нема некој да те замара со тоа колку Србите имале таленти, а колку немале услови.

Еве и ние имаме таленти, кои некогаш ги победиле нивните таленти, па на крај немаме услови, па за на крај да не кукаме како нив.

Патем се кладам, фелпс утре ќе го УГУШИ, лингурот...

Во твоите соништа:pipi:

А која е разлика меѓу новите и старите костими?

Башка ја се кладам, дека Фелпс утре ќе го победи.

П.С. Жалам за Србоманите, а не за Србите кои оправдано навиваат за Србин... Ама моите соништа во последно време, се имплементираат, стануваат често реалност.

Да живее најдобриот, отсекогаш и засекогаш... Динарската фаца на Фелпс... :)

Абе и ја го поштуем Фелпс ..али за Џоинтот што го запали .. имал муда :nesum:

А која е разлика меѓу новите и старите костими?

Башка ја се кладам, дека Фелпс утре ќе го победи.

П.С. Жалам за Србоманите, а не за Србите кои оправдано навиваат за Србин... Ама моите соништа во последно време, се имплементираат, стануваат често реалност.

Да живее најдобриот, отсекогаш и засекогаш... Динарската фаца на Фелпс... :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

некои викаат фацата му била извитоперена од допинг толку од твојата динарска фаца:pos2:

Профи тип бе.

Кур ме боли што праи дома, прифатно.

Она што јас го барам да ми го понуди, тој го праи совршено добро, исполнуе услови да биде најдобар, дури почнуе од полоша позиција, пуши трева, место да качи стероидиси на него, како другите. А јас сум сигурен дека против србинот ќе плива и пијан, и пак ќе го победи. Американац бе...

Профи тип бе.

Кур ме боли што праи дома, прифатно.

Она што јас го барам да ми го понуди, тој го праи совршено добро, исполнуе услови да биде најдобар, дури почнуе од полоша позиција, пуши трева, место да качи стероидиси на него, како другите. А јас сум сигурен дека против србинот ќе плива и пијан, и пак ќе го победи. Американац бе...

Американофил :pos2::pos2:
според твојата логика:pos2:

Што се однесува на нејзиното потекло таа е Унгарка и по татко и по мајка, од таму има потекло, најпрво нејзините живееле во Војводина па потоа во Парачин се преселиле. Се гледа дека е типична Унгарка, црвена, пегава :)

Nije bitno njeno etnicko poreklo, bitno je za koju zemlju igra, ali ti devojce nisi informisana. Prvo, Nadja zivi i zivela je u Pancevu gradu pored Beograda, koji je u Vojvodini. Drugo, ne znam da li je Ungarka od tatko Dragan i majka Snezana, ali ako ti kazes, hajde. Samo nemoj da pricas napamet. :smir:

Nije bitno njeno etnicko poreklo, bitno je za koju zemlju igra, ali ti devojce nisi informisana. Prvo, Nadja zivi i zivela je u Pancevu gradu pored Beograda, koji je u Vojvodini. Drugo, ne znam da li je Ungarka od tatko Dragan i majka Snezana, ali ako ti kazes, hajde. Samo nemoj da pricas napamet. :smir:

По имињата на таткото и мајката се гледа дека е Србинка ама не е толку битно тоа важно блесна на ова Светско првенство :)

По имињата на таткото и мајката се гледа дека е Србинка ама не е толку битно тоа важно блесна на ова Светско првенство :)
А брат и се вика Себастиан... Ептен српско име :pos:
Гледав листи од најдобрите (најнадежните) српски пливачи и меѓу подобрите видов неколку со ски - ска... хмммм... зарем тоа се Срби :raz:

Ђорђе Иванов зар македонец е? И од кога презимето кажува од каде е?

Кога е денес финалето во пеперутка???

Ђорђе Иванов зар македонец е? И од кога презимето кажува од каде е?
шо има врска ако е на ов? Да не е Бугарин??
и куров завршува на ОВ он бугарин ли е?

п.с.извинете на вулгарноста ама морав!

Денес е големото финале ватерполо, Србија-сад со почеток од 21.00

шо има врска ако е на ов? Да не е Бугарин??
и куров завршува на ОВ он бугарин ли е?

п.с.извинете на вулгарноста ама морав!

:tapp: Дете ,ајде отвори очи и прочитај ја втората реченица во мојата порака убаво и повторија во себе,па после коментијар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom