Како ќе знаеме кој е стрејт, а кој геј?

• Креатор на темата Креатор на темата Anele
  • Време на започнување Време на започнување
Е за овој ми треба помош. Стрејт е или не?

Камера си е камера, ама ај нареди му на окото каде да гледа :)

Ke ja prasame dali e strejt ili gej.

Има една финта случајно на еден игран филм ја видов и си викам ај да пробам кај овие што знам дека се геј и се изненадив дека стварно функционира. :D сигурно не е коинциденција.
Се работи за одредени гестикулации кои треба да ги иницираш кај ликот со одредени прашања, два потези се y игра и у зависност кој потег ќе го направи дознаваш дали е геј или не.

Има една финта случајно на еден игран филм ја видов и си викам ај да пробам кај овие што знам дека се геј и се изненадив дека стварно функционира. сигурно не е коинциденција.
Се работи за одредени гестикулации кои треба да ги иницираш кај ликот со одредени прашања, за два потези се работи и у зависност кој потег ќе го направи дознаваш дали е геј или не.
то ти е добра метода и е 80% успешноа, така да од 10 пати шо ќе ја пробаш, само 2 пати ќе бидиш ебан

Женско сум хахах
то ти е добра метода и е 80% успешноа, така да од 10 пати шо ќе ја пробаш, само 2 пати ќе бидиш ебан
Мада и тоа е сигурна метода :Д

Неможе маж што се понаша бетер од жена, т.е. има поженствени движења од жена да не се познае дека е геј.
Јас уште од мало дете кога бев, знааев на пример дека Рики Мартин е геј, неможе она понашање да не е гејско, после по неколку години излезе дека стварно геј бил. Јас така ги познавам. Може ако сака и 100 женски да има и да личат на Миранда Кер, ако се движи поженствено од жена геј е. А има и гејови кои немаат женствени движења, т.е. неможеш да ги познаеш дека се гејови, а тоа е друга приказна. Овие што се апла си се гејови и нема тука што. Неможе стрејт маж да се понаша како жена. Незнам само дали на овие гејови што се чепатат и се понашаат бетер од жени таквото феминизирано понашање им е вродено и природно.

13263960_10100553017825866_6657245219302519520_n.jpg

Ќе му го помирисаш средниот прст на раката. Ако смрде на гомна геј е 100%. :icon_mrgr:

Никогаш нема да знаеш тоа.
Има дечки цел живот се геј, ама се репресираат и никогаш никој не знае за тоа.
Да не им си во главата.
Сакав да кажам, не постои начин и метод да дознаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom