Freeroll's Sponsored by EuroStarPoker

• Креатор на темата Креатор на темата sickjoce
  • Време на започнување Време на започнување

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Јас со спонзорство од EuroStarPoker.com организирам турнир во Texas Hold'em покер специјално за членовите на форумов. Првиот турнир ке се одржи на ден 22.04.2009 Среда во 19-00 часот. Регистрацијата за турнирот е бесплатна а наградниот фонд 50 евра. Добредојдени се сите членови на форумот кој ке се регистрираат преку следниот Линк

Име на турнирот Kajgana Freeroll
Дата 22.04.2009
Време 19-00
Награден фонд 50 евра
Регистрација бесплатно (заштитено со лозинка Линк до Лозинка)

За регистрација ве молам да користите точни информации така да во случај да добиете одредена сума на пари да можете да ги трансферирате на вашата сметка.
Откако ке се регистрирате можете да играте директно од сајтот на Еurostarpoker или пак да го снимете покерклиентот кој исто така можете да го најдете на нивната веб страна.

Турнирот можете да го најдете по менито Tournaments > Special

Со среќа на сите!

Ако имате прашања слободно прашајте.

Засега регистрирани на турнирот : 9/500
Јас
Slave185
Flixtermk
Skapanicata
zeng-zeng
Makedonio
ballujke
kumatapp
kinder_sr
Голема незаинтересиранос за пари...

Неможам да ја најдам Македонија при регистрацијава :/

Зашто преку referral линк, демек ти добиваш кредити на тој "Кајгана" код?

Најдов а зошто небива со кодот kajgana1 ставив само kajgana и бива ?

Зашто преку referral линк, демек ти добиваш кредити на тој "Кајгана" код?

Па нормално јас сум организатор на овој турнир па го ставив преку реферал линкот + ке добивам информации за регистрираните корисници преку тој линк.
Кредити добивам само ако некој од регистрираните корисници изврши Уплата.

Јас се регистрирав со никот iceshootermkd ама информациите не се мои (на член на фамилија се) пошто нема над 18 години.
Види дали ме има таму ?

Најдов а зошто небива со кодот kajgana1 ставив само kajgana и бива ?
Не свакам што сакаш да кажеш. kajgana1 е лозинката за влез на турнирот а незнам ти на нешто друго мислиш изгледа

Јас се регистрирав со никот iceshootermkd ама информациите не се мои (на член на фамилија се) пошто нема над 18 години.
Види дали ме има таму ?

Ти си регистриран сега треба да се пријавиш за турнирот.Снимај го покерклиентот од бев страната и пријави се со соодветната лозинка.

Пак заебава воа :toe:
Ја потврдив активацијата кликам Activate now и ништо нејке само си стои тоа, пробувам да се логирам ми дава дека не е активирано.

Кај е тоа Special?

capture3m.jpg

јас сум од Бугарија регистриран да не ве збуни таму :) поради тоа што сметки се ми се бугарски од таа причина од тука сум регистриран па ќе се сетиме на 22 :smir:

јас сум од Бугарија регистриран да не ве збуни таму :) поради тоа што сметки се ми се бугарски од таа причина од тука сум регистриран па ќе се сетиме на 22 :smir:

Немај гајле :smir:

Засега има пријавено 20/500

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom