Милошоски: Целта на Грција не е само името, туку македонскиот идентитет

• Креатор на темата Креатор на темата ЉУПЧО
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, токму тоа ти викам. Ќе се случи со вакви тапанари, немај гајле. Затоа ти викам дека е реланост, која ќе се се случи за....ајде да не претерам, година дена.

немај гајле поголеми тапанари од сдс нема
од нивното подолу неможе
овие 100 пати повеќе од нив работат
затоа ти викам не биди песимист не и мисли лошо на својата земја кој било да е на власт
не сме во ситуација да одиме надолу капираш?
јас не би се радувал како тебе ако се случи тоа
а ти ако ја сакаш Македонија нема да го посакуваш тоа
ама изгледа ти ја сакаш сдс без м а не Македонија

од нивното подолу неможе
затоа ти викам не биди песимист не и мисли лошо на својата земја кој било да е на власт
Ќе се радувам само од причина да им се покаже вистинското лице на квази-патриотите. Ај има време, ќе праиме муабет тогаш.:smir:

од нивното подолу неможе

Народот си го кажа своето.

Е сега секако ќе останат вакви што ќе верглаат и кога ќе нема партија на сдс.

Па нели и сега сретнуваме луѓе што викаат ех да беше тито сега, ех да беше турско сега.

Ослободи го срцето....Влада на Република Македонија.

Не се секирај бе човече ќе станеш "европјанец" и ќе патуваш низ европа, па и пари ќе правиш не се секирај...Дај боже да дојде сдсм на власт и да ви го овозможи тоа, но потоа ќе видите какво оро ќе има со вас. Тогаш кога ќе те прашат ти од каде си, ќе викаш "Јас сум горд СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ, кој BTW сум настанал по желба на грците пред 2-3 години...

Ќе се радувам само од причина да им се покаже вистинското лице на квази-патриотите. Ај има време, ќе праиме муабет тогаш.:smir:

На штета на Македонија која изјавуваш дека толку многу ја сакаш, а во секој твој пост од авоин се гледа дека сакаш да се распадне.

Не се секирај бе човече ќе станеш "европјанец" и ќе патуваш низ европа, па и пари ќе правиш не се секирај...Дај боже да дојде сдсм на власт и да ви го овозможи тоа, но потоа ќе видите какво оро ќе има со вас. Тогаш кога ќе те прашат ти од каде си, ќе викаш "Јас сум горд СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ, кој BTW сум настанал по желба на грците пред 2-3 години...

Не бе ова само кога се анонимни го викаат, а во јавност сите ќе викаат дека не сакаат да се смени името. Познавам неколку такви.
И ако има референдум ќе гласаат за промена на името.

Поголем идиотизам од ова неам прочитано во мојов живот. Поради вакви како тебе некогаш го разбирам Хитлер.

Поголем идиотизам од ова неам прочитано во мојов живот. Поради вакви како тебе некогаш го разбирам Хитлер.

Аман бре човече каква гордост ме споредуваш со Хитлер...Ти си првиот што тоа ми го кажал..Инаку дај појасни малце од каде ти таа споредба меѓу мене и Хитлер...:vozbud:

A BTW мислиш ли дека нема да биде така како што напишав погоре?

ете така ја сакаш Македонија
да се дојде до пропаст само да си го покажел некој лицето или да дојде другиот на власт
наместо да се гледа на поубаво
браос

ете така ја сакаш Македонија
да се дојде до пропаст само да си го покажел некој лицето или да дојде другиот на власт
наместо да се гледа на поубаво
браос

Па тоа не им е од сега, они таа политика ја практикуваат 20 години па каде сега ќе ја променат нема шанси...

Аман бре човече каква гордост ме споредуваш со Хитлер...Ти си првиот што тоа ми го кажал..Инаку дај појасни малце од каде ти таа споредба меѓу мене и Хитлер...:vozbud:

A BTW мислиш ли дека нема да биде така како што напишав погоре?

Кој те спореди со Хитлер, бедо една. Реков кога ќе прочитам ваков книнслишки став го разбирам Хитлер зашто убил прво 10 посто Германци па после тргнал на цел свет.

Кој те спореди со Хитлер, бедо една. Реков кога ќе прочитам ваков книнслишки став го разбирам Хитлер зашто убил прво 10 посто Германци па после тргнал на цел свет.

Па според твојата теза сега Иванов и Груевски треба да ги убијат сите оние такви како тебе за да се ослободи Македонија од пропалици како тебе...И BTW немој да вреѓаш зошто никој не те навреди тебе а тоа што си 24 години и си постар од мене не ти го дозволува тоа право, ако знаеш да дискутираш како цивилизиран човек тогаш ОК да го направиме тоа и со покажување на факти...

Па според твојата теза сега Иванов и Груевски треба да ги убијат сите оние такви како тебе за да се ослободи Македонија од пропалици како тебе...И BTW немој да вреѓаш зошто никој не те навреди тебе а тоа што си 24 години и си постар од мене не ти го дозволува тоа право, ако знаеш да дискутираш како цивилизиран човек тогаш ОК да го направиме тоа и со покажување на факти...

Мене само ме изнервира ставот дека ако имаш малце поише парички во џебот ќе бидеш горд Северномакедоец. Па Романија и Бугарија коишто влегоа во ЕУ и НАТО во моментов се банкрот земји. Значи дечко лага е тоа дека со влез во ЕУ ќе имаме повеќе пари. Бев пред 2 години во Романија и со 50 евра бев господ таму. Влегоа во ЕУ и уште се поголеми бедници од нас.

А бато ако навистина имаш 17 години, тогаш немаш право на глас, не си уште созреан и според мене не е ова правото место на форумов за тебе.

од нивното подолу неможе

Точно е дека СДС се тапанари невидени,многупати тоа што ќе го договорат малку го искривуваат и излегуваат во јавност правејќи драма окулу ништо.Но факт е дека Протуѓерот сега е во ДПМНЕ па ги обзнанува договорите.:pos2:

Мене само ме изнервира ставот дека ако имаш малце поише парички во џебот ќе бидеш горд Северномакедоец. Па Романија и Бугарија коишто влегоа во ЕУ и НАТО во моментов се банкрот земји. Значи дечко лага е тоа дека со влез во ЕУ ќе имаме повеќе пари. Бев пред 2 години во Романија и со 50 евра бев господ таму. Влегоа во ЕУ и уште се поголеми бедници од нас.

А бато ако навистина имаш 17 години, тогаш немаш право на глас, не си уште созреан и според мене не е ова правото место на форумов за тебе.

Да не си залутал во Молдавија?:pos2:

Да не си залутал во Молдавија?:pos2:

Не бе бато Букурешт. Пиво во најелитна дискотека беше 5 6 леи = 80 денара. Во Скопје со тие пари можеш да се сликаш.

Па кој кажа дека јас сакам да влеземе во ЕУ? Ако ме прашуваш мене јас лично не сакам да влеземе во ЕУ и никаде не кажав дека ќе имаме повеќе пари и ќе бидеме побогата земја ако влеземе, ама сакам да ни се отворат границите кон Европа, за да можеме да патуваме слободно кај сакаме затоа што сега како што е моменталната ситуација можеме само за Србија без визи да одиме на друго место никаде.
Не да се отворат границите и да се преселиме право во друга земја, туку да ни се отворат границите да можеме слободно да одиме на одмор кај сакаме, да може да се оди на Факултети во поразвиените земји, да се шири пријателството помеѓу младите од таму и ние овде и.т.н.
А за НАТО мислам дека би било в ред да влеземе зошто во иднина не би можеле да ни се случуваат работи како во 2001...НО СЕПАК НЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom