Милошоски: Целта на Грција не е само името, туку македонскиот идентитет

• Креатор на темата Креатор на темата ЉУПЧО
  • Време на започнување Време на започнување
Стратегија го употребив како кратеница на она што го договарале на средбите. Сепак саат време се правело муабет се оговарале грци, нимиц, американци, французи и се по ред.
Се правале муабет што понатаму, за на крај БЦ стенограмите од средбата да им ги даде на утрински и на дневник.
Е тоа не можам да го разберам.

Мала дигресија...а да излезеш на пресконференција ти, што викаш?
Обелодени се ова што го тврдиш, со помош на власта твоја насушена, па напатете го БЦ и никогаш да не се врати на власт...

Ако Бранко е претседател он мора га има доказите:pos2::pos2::pos2:.
Пошо приметувам дека праиш маалски муабети пред кооперација, убаво на продавницата со такви муштерии.:pos2:

Па глупаку во неговиот кабинет се одржуваат средбите кај него се смима муабетот.

Туку што ти објснувам па јас кога очигледно не ти е јасен зборот стенограм, па затоа и не можеш да ме разбереш.

Мали ај иди учи дообразувај се па после ќе правиме муабет.:tapp:

Па глупаку во неговиот кабинет се одржуваат средбите кај него се смима муабетот.

Туку што ти објснувам па јас кога очигледно не ти е јасен зборот стенограм, па затоа и не можеш да ме разбереш.

Мали ај иди учи дообразувај се па после ќе правиме муабет.:tapp:
Ај цитирај ми го и предходниот пост, па ќе ти вратам, кооперанту.

Мала дигресија...а да излезеш на пресконференција ти, што викаш?
Обелодени се ова што го тврдиш, со помош на власта твоја насушена, па напатете го БЦ и никогаш да не се врати на власт...

Не бе поддржувај го тој што не дојде на денот на независноста на Македонија.

Тој што правеше прослава на плоштад за фиром.

тој што изврши 2 атентати.

тој што ја раскурца државава.

тој што беше изненаден дека успеа референдумот за независност

....................
................
..................
....................
И ШТО ЛИ УШТЕ НЕ.

Бате нема веќе, "комуњарите се криви, Бранко е крив"...и сл. срања. Сфатете, се зависи од ДПМНЕ од 12 мај па натака. Цела одговорност е во нивни раце, а јас ти зборам за кога ќе почне колата да се спушта по ридот, нема да има кој да ја повлече рачната за да застане.
Нема нели сплотување, нели "ние" сме бележани? Ние сме соросоиди, комуњари, србомани, продадени души....па што бараш тогаш да се сплотиш со мене, нели јас ја мразам Македонија...арно ама времето ќе ти покаже кој ја мрази повеќе од мене. А јас ја сакам Македонија...

гледам колку ја сакаш
песимизмот твој го кажува тоа, а и синдромот комуњарски со кој се надеваш дека ВМРО ДПМНЕ ќе ја покака работата, да не доведе во пропаст поголем од тој вашиот ама тој фил изгледа нема да го гледате

Вадам од контекст? :pos2:

Баш таа тема само ја скокате јбт и цело време ко папагали, се' повеќе ќе излегуваат докази против Бане и СДСМ.
Е ајде де, и јас ги чекам доказите...

Баниран 2 дена. Внимавајте на јазикот и дискутирајте на ниво, без кочијашки изрази.

Продолжете со дискусијата.

Па и јас не знам што си го трошам времево со комуњари глупи-материјалисти.

ајде чао.

Не бе поддржувај го тој што не дојде на денот на независноста на Македонија.

Тој што правеше прослава на плоштад за фиром.

тој што изврши 2 атентати.

тој што ја раскурца државава.

тој што беше изненаден дека успеа референдумот за независност

....................
................
..................
....................
И ШТО ЛИ УШТЕ НЕ.
Ќе повторам...зашто не излезеш на прес да го обелодениш планот на БЦ...а не да ми кажуваш што правел тој.

гледам колку ја сакаш
песимизмот твој го кажува тоа, а и синдромот комуњарски со кој се надеваш дека ВМРО ДПМНЕ ќе ја покака работата, да не доведе во пропаст поголем од тој вашиот ама тој фил изгледа нема да го гледате

Тоа не е песимизам, тоа е реалност.

Абе овие Грциве да не сакаат и ние Грци да се напрајме.И тие не знаат што сакаат,само нема некој да ги стегне малку.Божем ја имавме подршката од САД.Ако вистиона ја имаме на ова треба да реагира и да се вмеша како што има ќејф.

Тоа не е песимизам, тоа е реалност.

песимизам е
затоа што сеуште такво нешто се нема случено капираш
а реланост е дека сдс и мислат лошо на државава
е тоа е реалност со тоа што не фиромизираа, па сега јадат трици да сме го прифателе предлогот на Нимиц, а и самите се свесни што значи прифаќањето на овој предлог

Абе луѓе дај не зезајте и отворете очи еднаш засекогаш. Нели гледате дека целта на сдсм е да се влезе во НАТО и ЕУ по СЕКОЈА цена без разлика дали на Македонскиот Народ тоа му се допаѓало или не. Нели сега на предизборната кампања Фрчко се фалеше дека ако тој станел претседател Македонија ќе била внесена во НАТО и ЕУ до Септември или Октомври не знам точно кога. Епа сигурно дека ќе влезевме затоа што тие ќе го прифатеа предлогот на грците ( БЕЗ НИКАКОВ РЕФЕРЕНДУМ ), да има држава "Република Северна Македонија" и народот да се вика Северо - Македонци. Мислам дека на сите ни е јасно оти има и Македонци на кои не им е грижа дали ќе им се смени името на државата и нивниот идентитет, единствено што им е важно е да станат "европјани" и да можат да патуваат во европските држави за да можат да заработат повеќе пари. Еве ви жив пример, над 200.000 Македонци се пишаа бугари за да можат да патуваат во таа европа... А вреди ли да си ја продадеш државата, идентитетот и идентитетот на твоите деца, внуци и.т.н за пари? Држава која е стара со векови и која по смртта на Александар Македонски трпела само понижување, поробување...? Не благодарам ама сакам да си останам Македонец се до мојата смрт па и после тоа да бидам запаметен како МАКЕДОНЕЦ а не како некое диво племе кое настанало по желба на грците...

песимизам е
затоа што сеуште такво нешто се нема случено капираш
а реланост е дека сдс и мислат лошо на државава
е тоа е реалност со тоа што не фиромизираа, па сега јадат трици да сме го прифателе предлогот на Нимиц, а и самите се свесни што значи прифаќањето на овој предлог

Да де, токму тоа ти викам. Ќе се случи со вакви тапанари, немај гајле. Затоа ти викам дека е реланост, која ќе се се случи за....ајде да не претерам, година дена.

Абе луѓе дај не зезајте и отворете очи еднаш засекогаш. Нели гледате дека целта на сдсм е да се влезе во НАТО и ЕУ по СЕКОЈА цена без разлика дали на Македонскиот Народ тоа му се допаѓало или не. Нели сега на предизборната кампања Фрчко се фалеше дека ако тој станел претседател Македонија ќе била внесена во НАТО и ЕУ до Септември или Октомври не знам точно кога. Епа сигурно дека ќе влезевме затоа што тие ќе го прифатеа предлогот на грците, да има држава "Република Северна Македонија" и народот да се вика Северо - Македонци. Мислам дека на сите ни е јасно оти има и Македонци на кои не им е грижа дали ќе им се смени името на државата и нивниот идентитет, единствено што им е важно е да станат "европјани" и да можат да патуваат во европските држави за да можат да заработат повеќе пари. А вреди ли да си ја продадеш државата, идентитетот и идентитетот на твоите деца, внуци и.т.н за пари? Држава која е стара со векови и која по смртта на Александар Македонски трпела само понижување, поробување...? Не благодарам ама сакам да си останам Македонец со до мојата смрт па и после тоа да бидам запаметен како МАКЕДОНЕЦ а не како некое диво племе кое настанало по желба на грците...

Епа тоа го сакаат овие од сдс нормално и нивните поддржувачи.

Да де, токму тоа ти викам. Ќе се случи со вакви тапанари, немај гајле. Затоа ти викам дека е реланост, која ќе се се случи за....ајде да не претерам, година дена.

Разбиди се од сонот.

Ало има ли некој да го разбуди овој?

Епа тоа го сакаат овие од сдс нормално и нивните поддржувачи.

Разбиди се од сонот.

Ало има ли некој да го разбуди овој?
Ослободи го срцето....Влада на Република Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom