За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
ВМРОвски синдром на делби...

А ко слета Бошковски во Скопје Груевски прв го гушкаше и се сликаше а сега пола година подоцна деца од партијата го прекаруваат слаткар :kesa:

Не е никаков синдром.
Јас поранешниот претседател Георгиевски го почитувам бидејќи не зборува ништо против Вмро Дпмне,а и кога зборува тоа го образложува со факти и аргументи со цел да му помогне на премиерот кој понекогаш го применува тоа.
А Љубе е обичен простак кој не знае што зборува.И она што го кажува не знае да го објасни затоа што не знае што е:toe:

Стари мене преку ку* ми е од вакви како тебе што немаат да пишат нешто попаметно него секогаш џамлии,вртимушки кој си ти мене да ми кажеш што да правам? кажувај им дома на твоите мене и другите остави не:smir: здосадено ми е од такви како тебе како месиата како зона што ми ги набројуваат детските игри:baeh: и ова денеска се вика УМС:vozbud::olee:

Шанкуре умс или подмладок на црвените кмери истотие,тоа е создавање на паразити од мали нозе,тоест издвојување на паразитите уште од мали нозе а и јебига зеленисе па можеш да ги убедуваш во се и сешто,и ке ти веруваат пошто, немаат доволно мозок да разгранишат фикција,и реалност, ај иди играј кантер ако нејќеш џамлии

Доста го величите Груевски он е дојденец во ВМРО-ДПМНЕ он дојде од кај Циле и не може да биде вистински Вмровец а крив е Љубчо што го доведе и му даде целосна контрола на партијата а неможе да се мери со Љубе зашто братот е Вмровец.

se molat na anketata da glasaat samo vmrovci

onie sto se od D.A. na tupurkovski i site sto se pripadnici na drugi partii ,moze da si napravat svoja partija ,nemora da se vika demokratska alternativa,sdsm ili veke videno ime na politickata scena na makedonija,moze da si ja krstat kako sto sakaat nema da se lutime,a posto se deklariraat kako mnogu silni politicari se nadevam ke imaat uspeh isto tolku golem kako sto sega go imaat pod za niv tugoto ime dpmne.
koga ste tolku sigurni deka ste najdobri politicari sto e bitno dali ke se vikate dpmne ili ke imate novo ime ,neli vprocem lugeto glasaat za grujo i drugarcinjata i za nivnata programa,pa sto ke vi smeta site toptan da se vikaat na primer"nepobedlivi" ,glasacite sekako ke glasaat za niv (za grujo i drugarcinjata),i pak ke si bidat na vlast

gledam vi nedostasuva LJube,i iskreno toa mi se dopaga.

Дете ај иди поиграј Џамлии,политиката оставиимја,на повозрасните, инаше ова ти што го правиш едно време се викаше Хитлерова омладина,Пионери, и Црно кошујаши ај жити се живеј сиго детсвото,бидејки преку кур ние од деца политичари:tapp:

Абе ај ти па си мислеш многу голем си ај покажи си годините ако си тој...:tapp: Се правиш важен овде а ?:nerv:

Не е никаков синдром.
Јас поранешниот претседател Георгиевски го почитувам бидејќи не зборува ништо против Вмро Дпмне,а и кога зборува тоа го образложува со факти и аргументи со цел да му помогне на премиерот кој понекогаш го применува тоа.
А Љубе е обичен простак кој не знае што зборува.И она што го кажува не знае да го објасни затоа што не знае што е:toe:

Млад си уште, не знаеш што глупости се десиле Груевски ко стана лидер на ВМРО-ДПМНЕ и Георгиевски ко ја освој ВМРО-НП (ВМРОвски синдром на делби).

А кој си пак ти, да го дифармираш Бошковски како простак? За разлика од тебе тој има завршено факултет и беше министер. Имај малку почит кон постари луѓе.

Доста го величите Груевски он е дојденец во ВМРО-ДПМНЕ он дојде од кај Циле и не може да биде вистински Вмровец а крив е Љубчо што го доведе и му даде целосна контрола на партијата а неможе да се мери со Љубе зашто братот е Вмровец.

А зошто Љупчо не му ја остави на Љубе партијата туку на Груевски?
Паметен е Љупчо знае каква битанга е Љубе затоа:toe:

Не е никаков синдром.

Абе дете колку години имаш што лупаш глупости овде како прво Љубчо е визионер он што рече до сега се се оствари пред самитот во Букурешт што рече се сеќавате новопечени вмровчиња дека доколку не го смениме името нема Нато и така беше а за Брат Љубе нема зборорви прав патриот.

Шанкуриња, ќе попиете по еден бан. држете се од темата.

Млад си уште, не знаеш што глупости се десиле Груевски ко стана лидер на ВМРО-ДПМНЕ и Георгиевски ко ја освој ВМРО-НП (ВМРОвски синдром на делби).

А кој си пак ти, да го дифармираш Бошковски како простак? За разлика од тебе тој има завршено факултет и беше министер. Имај малку почит кон постари луѓе.

Знам се јас немој да мислиш дека не знам.Љупчо Георгиевски е бил лично кај мене дома(мислам кај чичко ми зашто беа сопартијци и пријатели)а сега е сопартиец со Груевски.
Колку за информација Љупчо Георгиевски има важечка членска книшка од Вмро Дпмне со реден број 001:toe:

А зошто Љупчо не му ја остави на Љубе партијата туку на Груевски?
Паметен е Љупчо знае каква битанга е Љубе затоа:toe:

Па знаеш ти како функционира една партија? Тука се гласа са претседател а не може Георгиевски некому онака да му ја остави партијата и изгледа си уште млад па не знаеш во тоа време што се десило. А иначе и Бошковски не беше опција пошто нели и тој после замина во затвор.

Интересно е сепак што го цениш Георгиевски толку а тој најмногу го*на имат јадено за Груевски.

Знам се јас немој да мислиш дека не знам.Љупчо Георгиевски е бил лично кај мене дома(мислам кај чичко ми зашто беа сопартијци и пријатели)а сега е сопартиец со Груевски.
Колку за информација Љупчо Георгиевски има важечка членска книшка од Вмро Дпмне со реден број 001:toe:

Георгиевски не е поќе член на ВМРО-ДПМНЕ пошто колку што знам за време на Груевски требаше секој член од ново пристапница да исполни односно да го потврди членството.

ПС: Толку од мене во топиков

Па знаеш ти како функционира една партија? Тука се гласа са претседател а не може Георгиевски некому онака да му ја остави партијата и изгледа си уште млад па не знаеш во тоа време што се десило. А иначе и Бошковски не беше опција пошто нели и тој после замина во затвор.

Интересно е сепак што го цениш Георгиевски толку а тој најмногу го*на имат јадено за Груевски.

На пример?

Георгиевски не е поќе член на ВМРО-ДПМНЕ пошто колку што знам за време на Груевски требаше секој член од ново пристапница да исполни односно да го потврди членството.

ПС: Толку од мене во топиков

Тој е почесен член.Почесните членови не пополнуваат пристапници:toe:

bravo za pisanoto,vo pravo si.

samo okolu toa deka LJubco go dovel i mu dal celosna kontrola na partijata ne se slozuvam,spored toa sto go znam drugi go donesoa (predavnicite )a vlasta vo partijata mu ja dadoa spionite koi mu rabotea zad grb na VOJVODATA.

da te prasam ti sto ja postavi temata odnosno anketata,koja ti e celta ????

tolku li imas potreba da plukas po nekogo , ili za plukanjeto ti plakaat
i toa ti e edinstven izvor za egzistencija ,zosto kolku sto znam grujo ne ve vrabotuva veke ni kako metlaci na ulici a kamoli nekoja druga rabota

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom