За ВМРОВЦИТЕ - Љубе или Груевски?

Љубе или Груевски?

• Вкупно гласачи
    166
Срцето ми се полни кога гледам дека Брат Љубе води на темава. Тоа значи дека поголем дел од ВМРО-вците гледаат како и јас дека Брат Љубе е вистинскиот ВМРО-вец! НАпред Брат Љубе, Македонија е со тебе!

Дете ај иди поиграј Џамлии,политиката оставиимја,на повозрасните, инаше ова ти што го правиш едно време се викаше Хитлерова омладина,Пионери, и Црно кошујаши ај жити се живеј сиго детсвото,бидејки преку кур ние од деца политичари:tapp:

Стари мене преку ку* ми е од вакви како тебе што немаат да пишат нешто попаметно него секогаш џамлии,вртимушки кој си ти мене да ми кажеш што да правам? кажувај им дома на твоите мене и другите остави не:smir: здосадено ми е од такви како тебе како месиата како зона што ми ги набројуваат детските игри:baeh: и ова денеска се вика УМС:vozbud::olee:

Срцето ми се полни кога гледам дека Брат Љубе води на темава. Тоа значи дека поголем дел од ВМРО-вците гледаат како и јас дека Брат Љубе е вистинскиот ВМРО-вец! НАпред Брат Љубе, Македонија е со тебе!

Ozbilen si ????

Mislam deka Ljube e za vo podforumot ISTORIJA...

Каде води Љубе бе?Кој Љубе?Слаткарот ли?

Братот водеше кога го напишав постот!!!!

0,,324571_4,00.jpg

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ВМРОвски синдром на делби...

А ко слета Бошковски во Скопје Груевски прв го гушкаше и се сликаше а сега пола година подоцна деца од партијата го прекаруваат слаткар :kesa:

Не слаткарот, туку на Љубе војводата...се доближува крајот на Гвујо, и ке го најде истото како со неговиот учител Љубчо бугарчето

ВМРОвски синдром на делби...

А ко слета Бошковски во Скопје Груевски прв го гушкаше и се сликаше а сега пола година подоцна деца од партијата го прекаруваат слаткар :kesa:

Toj ja predade partijata, a ne partijata nego...

Груевски се знае, Го препороди ВМРО-ДПМНЕ и ги уништи комуњарите. Да живее НИКОЛА

Не слаткарот, туку на Љубе војводата...се доближува крајот на Гвујо, и ке го најде истото како со неговиот учител Љубчо бугарчето

Бре,Бре аман од кој му се ближи крајот?
Груевски не го сакате зашто ве :sekss: веќе 5 пати на избори и уште ќе ве :sekss:.

Љупчо не го сакате зашто тој не ве сака вас,односно не го сака Бранко.

Љубе лекиот маж го сакате зашто сака да ги обезвредни иконите на Вмро Дпмне.Поранешниот Љупчо и сегашниот претседател Никола Груевски:toe:.

Мислев дека си поддржувач на Љубе ама од неколку твои претходни постови видов дека си комунјар.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom