P
Princ
Гостин
Срцето ми се полни кога гледам дека Брат Љубе води на темава. Тоа значи дека поголем дел од ВМРО-вците гледаат како и јас дека Брат Љубе е вистинскиот ВМРО-вец! НАпред Брат Љубе, Македонија е со тебе!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дете ај иди поиграј Џамлии,политиката оставиимја,на повозрасните, инаше ова ти што го правиш едно време се викаше Хитлерова омладина,Пионери, и Црно кошујаши ај жити се живеј сиго детсвото,бидејки преку кур ние од деца политичари![]()
Срцето ми се полни кога гледам дека Брат Љубе води на темава. Тоа значи дека поголем дел од ВМРО-вците гледаат како и јас дека Брат Љубе е вистинскиот ВМРО-вец! НАпред Брат Љубе, Македонија е со тебе!
Каде води Љубе бе?Кој Љубе?Слаткарот ли?
Братот водеше кога го напишав постот!!!!
![]()
![]()
ВМРОвски синдром на делби...
А ко слета Бошковски во Скопје Груевски прв го гушкаше и се сликаше а сега пола година подоцна деца од партијата го прекаруваат слаткар :kesa:
Не слаткарот, туку на Љубе војводата...се доближува крајот на Гвујо, и ке го најде истото како со неговиот учител Љубчо бугарчето
Toj ja predade partijata, a ne partijata nego...