Двојно самоубиство во Битола

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.869
Поени од реакции
5.761
Момче и девојка на 25 и 23-годишна возраст, фатени за рака скокнале во 30-метарска провалија од мостот кој се наоѓа на патот Битола-Ресен.
Настанот се одиграл пред очи на таксист, кој во моментот со своето возило се наоѓал во близината.
Во моментов трае увидот на лице место, полицијата најави информации за подоцна.
Се уште нема детали кои се мотивите двајцата млади луѓе да си ги одземат животите, дали станува збор за несреќна љубов или во прашање е нешто друго.

ЗОШТО вљубени парови се самоубиваат? Има некој на форумов што знае да го објасни од психолошка гледна точка?

ЗОШТО вљубени парови се самоубиваат? Има некој на форумов што знае да го објасни од психолошка гледна точка?

Па за да ни се подобри економската состојба во земјава,има луѓе кој ќе се жртвуваат во парови во интерес на Македонија.Сега ќе стекнеме поголема туристичка популарност одколку Италија со Ромео и Јулија.Мислам дека вакво самоубиство е далеку поатрактивно одколку она со отров.:toe:

Доста бре ти не го тупи насекаде со твоите фикс идеи.

Ги открија нивните идентитети уште прегеска, станува збор за Роми кои зад себе оставија 4 дечиња. Причините ни се добро познати на сите.

жално, само ме занима кај е тој мост на патот битола- ресен?????

жално, само ме занима кај е тој мост на патот битола- ресен?????

Мислам дека не е накај Ресен, туку кај тие мостовите на излез од Битола, кога се оди по магистралата накај Прилеп. Јас колку шо знам натаму е таа населбата шо ја викаат Баирот. Јове би требало малку попрецизно да знае.

4 дечиња на 25 и 24 годишна возраст?! Роми...

А како што разбрав прво сакал мажот да скока, жената пробала да го разубеди, па дали сакајќи или не сакајќи ја повлекол и нејзе.

Мислам дека не е накај Ресен, туку кај тие мостовите на излез од Битола, кога се оди по магистралата накај Прилеп. Јас колку шо знам натаму е таа населбата шо ја викаат Баирот. Јове би требало малку попрецизно да знае.

после тунелот да ја заобиколиш битола има провалии над баирот ама дали има мост не ми текнува никако

:tapp:
Ама лесен начин си најдоа за решавање на проблемите. Се можам да разберам ама да оставиш 4 деца од толку себични причини, ќе ми треба повеќе време.

Не здоболе искрено сите за неодговорна бацинела која направила 4 деца, па се одлучиле дека не можат да ги издржуваат па се рокнале.

Единствена жал би била за сирачината, но со оглед дека се цигани, од старт не им се смешка некоја убава иднина.

Glej gi ovie od Sitel

СО АВТОМОБИЛ ВО АМБИС
ДВОЈНО САМОУБИСТВО ВО БИТОЛА
Двојно самоубиство, денеска околу 14 часот, се случи во битолската населба „Баир“.
- По пријавата во СВР-Битола, увидна екипа излезе на местото на настанот и констатира дека од мост на улицата „Љубојно“ на магистралниот патен правец М-5 кој ги поврзува Ресен-Битола-Прилеп, две лица од машки и женски пол, во еден момент се спуштиле од мостот во провалијата длабока околу 30 метри. По идентификацијата, утврдено е дека Ерџан Ибраимов (25 г.) и невенчаната сопруга Ајрета Пеливановиќ (23 г.) починале на самото место, соопшти портпаролот на СВР-Битола, Ѓоко Стрезоски на попладневната средба со новинарите.

Починатите Ерџан Ибраимов и Ајрета Пеливановиќ имале четири деца и живееле во ромската населба „Баир“ во Битола. Поведена е истрага за утврдување на причините за смртта.

http://www.sitel.com.mk/?ItemID=D75E21D7631EA243AEC2B1C4B6F41C0F

после тунелот да ја заобиколиш битола има провалии над баирот ама дали има мост не ми текнува никако

За после тунелот зборам и јас. И тоа мислам дека се два моста... Најчесто таму преку ден им е збиралиште на баирчани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom