Вардар про - Металург, 18:30ч "Борис Трајковски" 29.04

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра уткамица беше, многу тензии како обично а нема потреба зашто сите се знаат доста добро, метлаург според мене беше доста заморен и му фалеја неколку играчи, а вардар пак донесол два квалитени играчи кој едниот игра за црна гора репрезентација и заслужено си победи. Во оваа сала го немаше притисокот што го прават навијачите на метлаург и на калае и во автокоманда, поточно неколку души се тоа што им се закануваат на судиите но овде има европски стандарди и затоа според мене притисокот беше помал и судиите можеа фер да судат.

Јас сепак мислам дека Металурзите ќе тепаат...Иако ќе биде многу неизвесно...:duel:
оффф лелеее чоек заостанат си 3 саати пред толку време почна и колку за информација тепаше Вардар...

Јас сепак мислам дека Металурзите ќе тепаат...Иако ќе биде многу неизвесно...:duel:

Дечко, заврши натпреварот. Победи Вардар. Жалам што не го гледав натпреварот поради образовни обврски :), па затоа нема да коментирам ништо, само ќе му честитам на победникот.

честито победата...ја фатив малце од ракометов на работа баш една серија на вардар во прво полувреме за пресврт и збеснав.....бравос

Ги видов комитите кога одеа накеј Борис Трајковски и сакав да им се придружам ама морав да останам во "затворот":)

Честитки до победникот:smir:

Браво за Вардар Про.Со оваа победа се многу блиску до титулата,само во последното дерби со Металург,не треба да загубат со повеќе од 8 гола,мислам.
А кај Металург,имаше влијание несреќниот натпревар во саботата што го играа во Европа и според мене и тоа е една од причините за убедливиот пораз.

сакаа Металург во таа сала ете им во салата.сакаа во 17:45 цасот ете им тоа.сакаа победат еве им тоа:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

сакаа Металург во таа сала ете им во салата.сакаа во 17:45 цасот ете им тоа.сакаа победат еве им тоа:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:
Брат натпреварот и двете екипи сакаат да го одиграат таму ради неутралност,и наредниот ќе биде во таа сала :helou: сепак добија многу во време Вардар Про а и регуларноста во ваква ситуација е доведена во прашање,сепак честитки до Вардар :vozbud:

Брат натпреварот и двете екипи сакаат да го одиграат таму ради неутралност,и наредниот ќе биде во таа сала :helou: сепак добија многу во време Вардар Про а и регуларноста во ваква ситуација е доведена во прашање,сепак честитки до Вардар :vozbud:

не не грешка си.на Металург им е казано да бираат сала и време кога сакаат и каде сакаат.ова е казано од управата на вардар.и не свакам како мозе да е доведена регуларноста во праѓање кога позади клупата седат се луге на металург на цело со Минцо и претседателот на клубот којшто е официјално лице на клубот Ристо Цокрев.вцера се доказа кој е кој и коа видоа дека ке изгубат катастрофално сакаа да направад инцидент да се прекине ама :pusk::pusk::pusk:

НЕ ТАЗЕТЕ НЕ ЗАЛЕТЕ И ВИЕ КЕ ПОБЕДИТЕ.А КОГА КЕ ПОБЕДИТЕ ГОСПОД ЗНАЕ КУР ПУШЕТЕ!!!!!!!

еве еден клип кога заврши утакмицата, повеќето си беа отидени

Колку сте само искомплексирано со таа Битола чудо невидено...
Недела ќе биди Т О П тука...

Се надевам дека ќе допатуваат Комити (ама не деца од по 12-13 години) за да биди супер атмосферата.

Поздрав BFC

Вие сте голема нула јака кореографија нема што :helou:

Колку сте само искомплексирано со таа Битола чудо невидено...
Недела ќе биди Т О П тука...

Се надевам дека ќе допатуваат Комити (ама не деца од по 12-13 години) за да биди супер атмосферата.

Поздрав BFC

А вие не сте искомплексирани од Скопје? Немој не ме радуј...

Вие само со Вардар се собирате или мене така ми се чини!?

закон утакмица, КОМИТИТЕ на ниво како и секогаш и навиваат страшно и се тепаат меѓу себе коа нема со кого :) :) иначе Мојсо за преседник, ѕвер партали ги направи. мило ми е шо конечно има дуел меѓу две македонски екипи, за кои што вреди да идеш во сала..

Браво за Вардар. Одличен натпревар...

Мојсовски одигра одлично, како и останатите од тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom