Македонеро
Домаќин
Не, еден расипан ви остаивме, за да се сруши сам :nesvest:
На сон ги рушевте а на јаве гаќите ги полневте од нив
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, еден расипан ви остаивме, за да се сруши сам :nesvest:
Albanci vo ova drzava ima i poveke od toj popis sto e napraven...uste malce i MILION stignuvame...
PS:Ne plasete se vie...samo sto mozebi ke ima i albanski presedatel!!
Бројот на Албанците тука е над 700000, ако не и повеќе. А да се вратат сите од странство, ке нема место за малцинствата, т.е вас маќедонците.
А бе реков и погоре...ма 70% сте бре.
Ма јок! 102,3 %!
А ако се вратат и албанците од другите планети низ галаксијата...ќе лебдите во бестежинска состојба во космосот, оти ќе нема место на планетава.![]()
Таков ден не дочекуваш.Ке дојде еден убав сончев ден, кога ке немате право ни во Гевгелија да го веете Македонското знаме. Остај галаксиите, наса за таа работа.
Da ti ke dojdish vo prilep i ke stavish albansko zname i ke je opravish djamijata.:pos2:Ке дојде еден убав сончев ден, кога ке немате право ни во Гевгелија да го веете Македонското знаме. Остај галаксиите, наса за таа работа.
А бе реков и погоре...ма 70% сте бре.
Ма јок! 102,3 %!
А ако се вратат и албанците од другите планети низ галаксијата...ќе лебдите во бестежинска состојба во космосот, оти ќе нема место на планетава.![]()
Зарем живеат албанци тука?
Сè мислев дека Македонија-ва е етничко чиста држава, населена само со антички македонци.
Шо ви е филмот?
Се множи племето бе.Што си им дал да живеат во туѓа држава па и курнази се прават тоа најмногу ме нервира.Државата ни ја уништуваат.![]()
Daj ne seri zivota ti, ohridskiot dogovor beshe nadmedna od strana na zapadot isto taka lazniot sozivot uste ne se ogradivte od potezite ONA sto gi napravi 2001.14 годинки имаш, во Струмица живееш. Што знаеш па ти за соживот со албанци?
Уште па племе нè нарекува... Ах, до кој степен ни стигна образованието во земјава, трагикомично е.
Znaes sto zboris be ti.Jas ziveeam cel zivot so Albanci i toa komsii mi se.Plus vo mojov grad se najdobri(kulturni),no sepak Albanec si e Albanec.Vie vo Strumica sto znaete,odi prasajgi vo Struga.Daj ne seri zivota ti, ohridskiot dogovor beshe nadmedna od strana na zapadot isto taka lazniot sozivot uste ne se ogradivte od potezite ONA sto gi napravi 2001.