Бројот на Албанците во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки да не се карамо, за рушуење хеликоптери имам ја тема отворено односно како го рушиле хеликоптерот у бродец покажано преку видео од Чеченија. :) Ај сеа доста за хеликоптеро хехе

Albanci vo ova drzava ima i poveke od toj popis sto e napraven...uste malce i MILION stignuvame...

PS:Ne plasete se vie...samo sto mozebi ke ima i albanski presedatel!!

Бројот на Албанците тука е над 700000, ако не и повеќе. А да се вратат сите од странство, ке нема место за малцинствата, т.е вас маќедонците.

А бе реков и погоре...ма 70% сте бре.:)
Ма јок! 102,3 %!
А ако се вратат и албанците од другите планети низ галаксијата...ќе лебдите во бестежинска состојба во космосот, оти ќе нема место на планетава.:)

Ма јок! 102,3 %!
А ако се вратат и албанците од другите планети низ галаксијата...ќе лебдите во бестежинска состојба во космосот, оти ќе нема место на планетава.:)

Ке дојде еден убав сончев ден, кога ке немате право ни во Гевгелија да го веете Македонското знаме. Остај галаксиите, наса за таа работа.

Ке дојде еден убав сончев ден, кога ке немате право ни во Гевгелија да го веете Македонското знаме. Остај галаксиите, наса за таа работа.
Таков ден не дочекуваш.

Da ti ke dojdish vo prilep i ke stavish albansko zname i ke je opravish djamijata.:pos2:

Ма јок! 102,3 %!
:pos:Будала, се згазив од смеење...

Зарем живеат албанци тука?
Сè мислев дека Македонија-ва е етничко чиста држава, населена само со антички македонци.

Зарем живеат албанци тука?
Сè мислев дека Македонија-ва е етничко чиста држава, населена само со антички македонци.

Скраја да е бе другар...
Темава ептен забега...ептен стручњаци се изнедрија наеднаш.:)

Шо ви е филмот?

Темава одамна отиде у пичку матер, уште преѓеска со Кварк рековме дека е само мрсење муда...ама сега ептен се забега, па малку и на смеа да ја удриме.:)

Се множи племето бе.Што си им дал да живеат во туѓа држава па и курнази се прават тоа најмногу ме нервира.Државата ни ја уништуваат.:tapp:

Се множи племето бе.Што си им дал да живеат во туѓа држава па и курнази се прават тоа најмногу ме нервира.Државата ни ја уништуваат.:tapp:

14 годинки имаш, во Струмица живееш. Што знаеш па ти за соживот со албанци?

Уште па племе нè нарекува... Ах, до кој степен ни стигна образованието во земјава, трагикомично е.

14 годинки имаш, во Струмица живееш. Што знаеш па ти за соживот со албанци?

Уште па племе нè нарекува... Ах, до кој степен ни стигна образованието во земјава, трагикомично е.
Daj ne seri zivota ti, ohridskiot dogovor beshe nadmedna od strana na zapadot isto taka lazniot sozivot uste ne se ogradivte od potezite ONA sto gi napravi 2001.

Daj ne seri zivota ti, ohridskiot dogovor beshe nadmedna od strana na zapadot isto taka lazniot sozivot uste ne se ogradivte od potezite ONA sto gi napravi 2001.
Znaes sto zboris be ti.Jas ziveeam cel zivot so Albanci i toa komsii mi se.Plus vo mojov grad se najdobri(kulturni),no sepak Albanec si e Albanec.Vie vo Strumica sto znaete,odi prasajgi vo Struga.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom