Бројот на Албанците во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од целиот пост со ова не си прав. Моите почитуваниа другар, ама ти граганин на која држава си? Ако си на албаниа веј си црвеното знаме со орелот. Ако си на Македониja шо к*р бараш да вееш знаме на туга држава? Во Швеицариа никои не вее италианско, немачко или французко знаме, току швеицарското.
Не сум ли во право?:toe:
Ne si vo pravo.

A tebe so kur te boli jas koe zname ke go veam vo mojata zemja?

Krsam nekoj zakon? Ne. Goni se u tri lepe picke materine......

Бројот на Албанците тука е над 700000, ако не и повеќе. А да се вратат сите од странство, ке нема место за малцинствата, т.е вас маќедонците.

Бројот на Албанците тука е над 700000, ако не и повеќе. А да се вратат сите од странство, ке нема место за малцинствата, т.е вас маќедонците.

Нешто факти да видевме не само приказни и шпекулации

Ne si vo pravo.

A tebe so kur te boli jas koe zname ke go veam vo mojata zemja?

Krsam nekoj zakon? Ne. Goni se u tri lepe picke materine......

Кржиш закон за истакнување на национални симболи.

п.с Култура бе

Нешто факти да видевме не само приказни и шпекулации

Факти? Мене доста ми е зборењето албански на парламент. Види го тоа на некоја држава која има ’’малцинство’’ од 500000, дали го има. Значи да ти објаснам дека си малце бавен. Има држави каде што бројот на малцинството е 500000 и сепак никој ку* не го можат, види ме мене тука, учам на албански, каде и да одам на албански зборам, уште малце и на бугарите ке треба права да има дадете, 300000 бугари не се малце. Се топите ко солта во вода.

Факти? Мене доста ми е зборењето албански на парламент. Види го тоа на некоја држава која има ’’малцинство’’ од 500000, дали го има. Значи да ти објаснам дека си малце бавен. Има држави каде што бројот на малцинството е 500000 и сепак никој ку* не го можат, види ме мене тука, учам на албански, каде и да одам на албански зборам, уште малце и на бугарите ке треба права да има дадете, 300000 бугари не се малце. Се топите ко солта во вода.

прво беа 700000 сега 500000 драпај симеот

Тоа што го збориш не се факти:helou:

Значи не само што се бавиш со претеризам овде, туку и вршиш Бугарска пропаганда, мислам дека ги имате сите права и да не претеруваме со некои работи.

сакаш да кажеш грешка напраивме шо толку права ви дадовме?
.... ц ц ц ... рани куче да те лае ..

Не не, вие немавте избор, ке ве газевме. Затоа ни ’’дадовте’’ права. А ако гледаш реално, ние ви дадовме шанса да живеете :):):):):)

Не не, вие немавте избор, ке ве газевме. Затоа ни ’’дадовте’’ права. А ако гледаш реално, ние ви дадовме шанса да живеете :):):):):)

Со што ке не газевте со трактори и магариња?:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom