F
FilipMacedon
Гостин
Со 3-4 општини под своја контрола реално СДСМ е преслаба опозиција.Дали е можно друга партија да ги замени социјалдемократите во нивната доминација во опозицијата.??
Ваше мислење
Ваше мислење
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od tie 4-5 opstini...3 se se gradovi..znaci se jaki...Со 3-4 општини под своја контрола реално СДСМ е преслаба опозиција.Дали е можно друга партија да ги замени социјалдемократите во нивната доминација во опозицијата.??
Ваше мислење
Па со оглед на тоа што лево ориентирана партија имаме на власт сега многу логично би било да се направи десничарска партија како опозиција а СДСфиром да се избрише засекогаш.A be i toa e mnogu sto dobija vo normalni drzavi ke dobija 10 000 glasovi.
Treba edna ultra-desnicarska makedonska partija da bide prava i zdrava opozicija.
Od tie 4-5 opstini...3 se se gradovi..znaci se jaki...
Dali ce bidat i natamu #2?
Ne znam...sledi formiranje novo Vmro...no kolku tie novi ce imaat glasaci na segasno Vmro...kolku neopredeleni...kolku Ldp...ne znam...mozi za 3-4g i trite partii da imaat isto glasovi...
A VMRO - Cile, DA, CIA, ex komunjari veke e na vlast taka da sve e isto samo nego nema..ВМРО-Брат Љубе Црвенковски, мислам дека се венчаа.
A VMRO - Cile, DA, CIA, ex komunjari veke e na vlast taka da sve e isto samo nego nema..![]()
Ne e, i nemoze nikogas da bide zosto napravi licno predavstvo a ne nacionalno.Дали може неверник да стане верник и обратно ?
За мене под поимот комуњар кој е тотална спротивност на поимот комунист-честит човек, е човек кој изградил кариера и салдо во банка врз животот на многу луѓе кои ги оставил на улица и врз пропаѓањето на сопствената држава.
Запамти едно.
Македонија нема капацитет за повеќе од 2 партии.
Љубчо Георгиевски ни беше војвода, најсвето нешто во нашата борба за Македонија.
Денеска е тој ПРЕДАВНИК и е во истата група на Бранко Црвенковски ако е овој комуњар.