30 години летува во ист хотел во Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Собата кај што престојувала ни минута не се променила тоа е жално многу :kesa:

Кои какачи сте значи.

Си нашла мир жената токму на тоа место, да не е забрането ?

Никој не негира дека езерото е најубаво ама едноставно нели охриѓани не ги бивет за туризам.

Самата кажува дека некои хотели биле прескапи. Чекај женава доаѓа од Лондон мислам малку е апсурдна реченицата. Стандардот во Велика Британија е 15 поголем од тука не ми се логични вакви скромни изјави.

Може ова лето покрај езеро во Кичево, малце да смени...

Ако човек каже дека го сака Охрид вас ви смета одма. Чудни сте :nesvest:

Самата кажува дека некои хотели биле прескапи. Чекај женава доаѓа од Лондон мислам малку е апсурдна реченицата. Стандардот во Велика Британија е 15 поголем од тука не ми се логични вакви скромни изјави.
Поефтини се хотелите таму-верувај:wink:

Требало да си купи удел у хотелот,у.п.м. :pos2:
(или да изгради нешто,исто би ја коштало).

Anyway...
браво за нејзе.
А вие охриѓанишча,
чим го видите бабево сместа да ја частите барем некое кафенце!
Ќе и лупнат дупла цена на такси и кафе.

За Јохана Шарп од Лондон оваа место е најевтино и убаво од цела европа можеби а не бла бла таму пред медиуми....

Богами Охрид најефтин.... аха, да. Во Грција можеш поефтино да поминеш :)

Sto ima tolku ubavo da ponudi Ohrid?Prvo i osnovno plazite ne se nesto posebno,cenite po hotelite vo maj se 50evra a da ne zborime za juni,juli,avgust.Skapo kako da mi nudat more a ne ezero.Usluga i taka i taka.Sekoj gleda da natepa nekoja cena a ti nudi"NISTO" Vo pola od hotelite ne e smeneto nisto vo sobite za gosti od vremeto na tito i sto da odam vo Ohrid?Ako ima nekoja budala da si trosi tamu pari neka odi.Ima vo Makedonija ubavi mesta samo ne e stvarta na turistite samo parite da im se soberat i nisto drugo ne e bitno.Sum bila tamu i vo hotel i privaten smestaj i dvete se zivo sranje da kazam iskreno.Sobite jezivi se oseka covek kako da izdrzuva zatvorska kazna a ne da otisol na odmor.I uste koga ke cujam nekoj se fali kraj na filmot.

Охридското езеро е едно од најубавите езера на балканов ако не и пошироко(чиста вода, летно време водата е идеална за капење 25/26 степени). Друго, што мислиш ти бабичкава доаѓа за журки па и требаат којзнае какви плажи и журки на истите? - Не, таа доаѓа да одмори а Охрид за одмор(али буквален одмор без журки, пијанчења итн е феноменален). Незнам дали си била била во хотелот кај што иде бабичкава, но јас летово имав можност да престојувам 5 дена во истиот(мислам дека беше 4 ѕвездички не ме факајза збор), тој се наоѓа веднаш до претседателската резиденција собите се феноменални(ТВ, Клима, модерен амбиент, интернет и уште 300 други работи да не ти набројувам), всушност и самото тоа што додека престојував таму беше некој од министриве сегашни, имаше туристи од Холандија итн. Сето тоа зборува за квалитетот на хотелот, така да нормално е да има добри коментари за хотелот конкретно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom