- Член од
- 1 јуни 2009
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 2
Собата кај што престојувала ни минута не се променила тоа е жално многу :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ако ја реновираат нема повеќе да иде даматаСобата кај што престојувала ни минута не се променила тоа е жално многу :kesa:
Поефтини се хотелите таму-верувај:wink:Самата кажува дека некои хотели биле прескапи. Чекај женава доаѓа од Лондон мислам малку е апсурдна реченицата. Стандардот во Велика Британија е 15 поголем од тука не ми се логични вакви скромни изјави.
Ќе и лупнат дупла цена на такси и кафе.Требало да си купи удел у хотелот,у.п.м. :pos2:
(или да изгради нешто,исто би ја коштало).
Anyway...
браво за нејзе.
А вие охриѓанишча,
чим го видите бабево сместа да ја частите барем некое кафенце!
Поефтини се хотелите таму-верувај:wink:
За Јохана Шарп од Лондон оваа место е најевтино и убаво од цела европа можеби а не бла бла таму пред медиуми....
Sto ima tolku ubavo da ponudi Ohrid?Prvo i osnovno plazite ne se nesto posebno,cenite po hotelite vo maj se 50evra a da ne zborime za juni,juli,avgust.Skapo kako da mi nudat more a ne ezero.Usluga i taka i taka.Sekoj gleda da natepa nekoja cena a ti nudi"NISTO" Vo pola od hotelite ne e smeneto nisto vo sobite za gosti od vremeto na tito i sto da odam vo Ohrid?Ako ima nekoja budala da si trosi tamu pari neka odi.Ima vo Makedonija ubavi mesta samo ne e stvarta na turistite samo parite da im se soberat i nisto drugo ne e bitno.Sum bila tamu i vo hotel i privaten smestaj i dvete se zivo sranje da kazam iskreno.Sobite jezivi se oseka covek kako da izdrzuva zatvorska kazna a ne da otisol na odmor.I uste koga ke cujam nekoj se fali kraj na filmot.