Alexandre_Pato
Шева 7
Ние (ГФК Охрид) победивме во Кравари 1:2 па не беше договорена !иначе ете Кравари е македонска екипа, немаат калаши ама пак таму никој не ги победува освен ако не ја договорат.[/qu1:2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние (ГФК Охрид) победивме во Кравари 1:2 па не беше договорена !иначе ете Кравари е македонска екипа, немаат калаши ама пак таму никој не ги победува освен ако не ја договорат.[/qu1:2
Среќа голема што снимавме Ние, бидејќи луѓето ангажирани за снимање од нивна страна немаа снимано ништо. И покрај службени 0:3 дополнително ФК Велешта се казнети со 250 евра и неиграње на свој терен. Вечерва треба да излезе и билтенот па ќе видиме кој од играчите е суспендиран ...Не кажавте дека и публиката влезе, тогаш во секоја ситуација мораше на Охрид да му ја дадат службено.
4 екипи од сите 3ти лиги, ќе има 2 втори лиги.Хари Потер, колку екипи од истокот одат во втора лига?
Не би требало да ти е точно тврдењево. Колку екипи ќе влезат зависи од тоа колку екипи од тие региони веќе има во втора лига и кои екипи ќе испаднат од втора, како и кои ќе испаднат од прва во втора.4 екипи од сите 3ти лиги, ќе има 2 втори лиги.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Север е комплицирано, бидејќи Куманово паѓа под истокот, и догодина ќе се трета лига Исток, а Струмица поради тоа ќе подпадне во новоформираната трета лига југо-исток.Така да Гоблен пример би играле втора лига исток, а Локомотива втора лига запад.