ФАЗА 3 -бришење на Македонците

ЕУ ми е последна на листата приоритети барем мене ..
не ме замара тоа ..

EU e samo izmislica koja vo vremeto na matnata tranzicija sluzese za zaslepuvanje na narodot,a denes za razdelbi na narodot....i USPEVA ZA ZAL..
neli nadezta posledna umira:salut::salut::salut::salut:

eve go odgovorot
i zatoa velam IZBRZUVANJE I VETUVANJE ZA 6 meseci vo EU znaci POLITICKO I NACIONALNO HARIKIRI...inaku exlexmk misli na konecnoto DEFINIRANJE na pravila na igra,toa koe SDSM go zgresi namerno i dozvoli legalen kriminal:toe:
Додека некој не разбере дека без компромис со грција нема да видиме ни Е од Европска унија ниту Н од НАТО , ќе се шири лажната дилема за Евроатланска Македонија со компромис во наша полза.

Во меѓувреме ќе ве лажат со некакви двојни формули кои одамна отидоа во заборав.

Додека некој не разбере дека без компромис со грција нема да видиме ни Е од Европска унија ниту Н од НАТО , ќе се шири лажната дилема за Евроатланска Македонија со компромис во наша полза.

Во меѓувреме ќе ве лажат со некакви двојни формули кои одамна отидоа во заборав.

politikata bara sposobnost i pozrtvuvanost...a ne bezuslovna kapitulacija...posebno koga te imaat priznaeno 120 drzavi...dvojnite formuli ne se vo zaborav...naprotiv OPOZICIJATA BEGA OD NIV:helou:

politikata bara sposobnost i pozrtvuvanost...a ne bezuslovna kapitulacija...posebno koga te imaat priznaeno 120 drzavi...dvojnite formuli ne se vo zaborav...naprotiv OPOZICIJATA BEGA OD NIV:helou:
Реков факти на маса а не празна реторика.

Факт.
Груевски во Букурешт ја остави двојната формула.

Реков факти на маса а не празна реторика.

Факт.
Груевски во Букурешт ја остави двојната формула.

znaes so...vo makedonija OD MNOGu FAKTI dobivme KVADRIRANI NEVISTINI:toe:, a inaku grcite i predvreme planirale da go iskoristat vetoto...a inaku ako pogledneme na geostrateskite odnosi vo svetot ke vidime deka NATO mora da odgovori na voskresnuvanjeto na rusija na megunarodnata scena kako i na nejzinite KOMPLEMENTARNI interesi o indija,kina brazil ITN...znaci SAD i NATO nema da rizikuvaat strateski interes zaradi grcija...

znaes so...vo makedonija OD MNOGu FAKTI dobivme KVADRIRANI NEVISTINI:toe:, a inaku grcite i predvreme planirale da go iskoristat vetoto...a inaku ako pogledneme na geostrateskite odnosi vo svetot ke vidime deka NATO mora da odgovori na voskresnuvanjeto na rusija na megunarodnata scena kako i na nejzinite KOMPLEMENTARNI interesi o indija,kina brazil ITN...znaci SAD i NATO nema da rizikuvaat strateski interes zaradi grcija...
Хаха...
Во ред другар....фурај си го филмот во кој си веруваш :toe:

Хаха...
Во ред другар....фурај си го филмот во кој си веруваш :toe:

ne furam film realen 07 tuku ja sogleduvam sostojbata...ne treba da se BRZA kon EU i NATO kako slep za stap,tuku treba pretpazliva igra i pritoa da se gleda makedonija da ne bide severina vo EU i NATO

Уффф. И ти во ова веруваш ?

DA ako NE izvrsime POLITICKo HARIKIRI...makedonija koga e megunarodno priznata i e vo popovolna megunarodna polozba nego li grcija(mnogu nereseni prasanja,kipar malcinstva eve protest...seto toa ima efekt)...svetot NE E GLUV KAKO porano..sega interesite na svetskite sili ne se isti kako pred 60-godini:toe:

DA ako NE izvrsime POLITICKo HARIKIRI...makedonija koga e megunarodno priznata i e vo popovolna megunarodna polozba nego li grcija(mnogu nereseni prasanja,kipar malcinstva eve protest...seto toa ima efekt)...svetot NE E GLUV KAKO porano..sega interesite na svetskite sili ne se isti kako pred 60-godini:toe:
Убаво е во нешто да се верува.

Штета што јас секогаш ја согледувам фактичката состојба и врз основа на тоа коментирам.

Во секој во блиска иднина ќе се разрешат поголем дел од недоумиците и дилемите :smir:

Убаво е во нешто да се верува.

Штета што јас секогаш ја согледувам фактичката состојба и врз основа на тоа коментирам.

Во секој во блиска иднина ќе се разрешат поголем дел од недоумиците и дилемите :smir:

ne e steta realen...te razbiram, no na gejcite im e strav vo slucaj makedonija DA pobara voveduvanje na ustavnoto ime vo OON oti imame pravo na toa...i zatoa sega oni brzaat,a ovoj razdor kaj graganite samo im pomaga:smir:

Фиром’’ како термин не постои, тоа не е збор во ниеден јазик. Ако веќе е нож до кокла работата, инсистирај да стои целиот назив како што е во ОН, или пак да не стоио ништо (имап право да одбиеш нели).

И не им се плашете на ЕУ педерите бе. Јас 3 пати изгубив работа, па пак им брцам прсти во око.

Lurtz, aко одиш на конференција повторно, јавно изрази протест заради согласување на присутните со грчкиот расизам заради наметнување на име на твојата земја кое е наспроти меѓународното право. Буткај го или покривај го табличето, ставај или пишувај Македонија на него. Ич да не ти чуе.
Мисирков овој Lurtz,нејќе да е како ти.
Тој дома си има семејство и деца за хранење.Плус отстапува од просецните,плус швалерка.Го боли него стапот за тоа дека на беџевите што му ги делат пише фиром или северна или нова,или оласт со унија на народи.И ова протестот ќоа го праел му е само фол за на форуми.Мешето бато,па под мешето ако има нешто да рипне...некаде да брцне,макар и тоа грќињата да е ...Такви се :toe:

... прво ја пратија германката на игри со симулации :
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=105747
сега ова
добро бре каде се оние ЧОВЕКОВИ ПРАВА И СЛОБОДИ !?

ДО КОГА МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ ПОД РОПСТВО !

реален што ни налагаш :
ДА СИ ЈА ПРЕДАДЕМЕ ДУШАТА , ЗЕМЈАТА И САМОВОЛНО ДА СЕ ВПИШЕМЕ ВО ИЗРОДИ !? ??? ...
човеку не си достоен
чудно ми е што никој до сега не ти го кажа ова ...
... еве од денес ти не си МАКЕДОНЕЦ имаш благослов од Бакрото и јанито
и доста со СДСМ овски подмолни прекрстувања и компромиси ...
Гоца со цвеќе букет од две китки за тебе ...

Глеам Латас оставил длабоки траги во твојата подсвест :)
ти па реален цело време си против своите,ако воопшто си од нашите,мислам на сите што живеат у ваа Македонија без разлика на националност....................цццццццц,да ми плакат волку нема да се трескам освен ако не ми фалеше нешто,она на кое мислам ти го немаш,а да тоа е Македонштината всадена во и уградена во генот,а ти за твоја жал, а немаш и не те обвинуам...........................те жалам,ама воа сериозно ти го лафам.........................сочувство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom