- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 190
- Поени од реакции
- 1
Последниве случаи беа на возрасни луѓе кои имале семејства, не биле тинејџери...
Да,да.Возрасни и созреани луѓе.Зар вреде,за љубов?Ех што прави лубовта

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Последниве случаи беа на возрасни луѓе кои имале семејства, не биле тинејџери...
Понекогаш не знаеме кон што не води животот, тие што осетиле вистинска љубов знаат што е среќа, ама тие што осетиле како е да изгубиш вистинска љубов знаат што е несреќа најголема на светот, заради љубов живееме, за љубов и ќе умреме, нормално здрав разум мора да постои но сепак моменти се во прашање, афектна состојба, депримираност а дефинитивно не би убила заради љубов, би се убила да ама не би убила, иако самоубиството е грев според Божјите закони, но не се знае што е поголем пекол да живееш живот без љубов што е чисто преживување или да си ги скратиш маките, не знам
Тинејџерите највише овие работи ги прават,не дека и другите не се убиваат ради љубов.Кога ќе видат дека љубовта не е се во животот и ај крај на свет.Глупости,љубовта никако не треба да е мотив за убиство,посебно не во време на економска криза ебаго.Шега настрана.Што знам,порано мислам не било вака,но сепак глупаво ми е мене тоа,кога ради љубов,паѓаат во депресија,па вени си сечат,или ќе се наголтат апчиња и сл.Живеј го животот додека си млад,тие години се најубави,глупаво ќе биде да се истрошат само за ЉУБОВ.:smir: