Ne me vadi od kontekst - i ja mozam taka da igram.ПРАШАЈ ВО МВР
Me interesirase premierot kakvo uveruvanje ima za nasilnicite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne me vadi od kontekst - i ja mozam taka da igram.ПРАШАЈ ВО МВР
Зар се прашува тоа?Шо ви е бе АЛООО,црква на плоштад,со кој памет.А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
ne protiv gradenje na crkva, protiv lokacijata za gradba.А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
Зар се прашува тоа?Шо ви е бе АЛООО,црква на плоштад,со кој памет.
А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
Трн, која е функцијата на полицијата за време на вакви легално пријавени протести ?
Немо посматрање ?
А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
Оти така сакат, и сега шо?
Не можам да си повервам шо читам.
Серпико 40 страни наназад се обидува да објасни нешто, ама кој да го прочита кога само овци се редат.
Браво бе народе Македонски, браво. Со шлаканици и клоци не` туркате до бездна, алал ви вера.
Оти така сакат, и сега шо?
Не можам да си повервам шо читам.
Серпико 40 страни наназад се обидува да објасни нешто, ама кој да го прочита кога само овци се редат.
Браво бе народе Македонски, браво. Со шлаканици и клоци не` туркате до бездна, алал ви вера.
Ne me vadi od kontekst - i ja mozam taka da igram.
А мислам и МПЦ ќе треба да се огради од “своите“ (не)верници.
Овци се редат али од двете страни. Се е исполитизирано денес то е проблемот.
Crkva na plostad,plostadot se misli na lokacija,ti ne tropaj samo da se naprais pameten,dva grama pamet nemasне тропај ити глупости само за да се најдеш во дискусија и да предизвикаш некаква провокација
протестот е против локацијата за каков било објект а не против црква