Насилство и повредени на протестот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Crkva na plostad,plostadot se misli na lokacija,ti ne tropaj samo da se naprais pameten,dva grama pamet nemas:tapp:

поради такви како тебе вчера се случиа сите глупости
не е тешко
прочитај го постот од АБЦ
прочитај наназад што има пишано
не тропај глупости
или слатки се парите од партија што ве плаќаат за да провоцирате по форуми

Не си во право Ацко,во Македонија се е криминализирано ама филовано со политика.Кога и МПЦ се расправа со милиони евра пари купувајќи хотели и по неколку пати,давајќи согласност за изградба на цркви на несоодветни места само за да ги заштити криминалците кој го узурпираа плоштадот со своите “бизнис“ планови,тогаш повеќе од очигледно е дека има повеќе криминал одколку политика или религија во ваквите навидум “добротворни“ проекти на властите.:toe:

Се повеќе ми се чини дека политика и криминал стануваат синоними ако и више не се, сите криминалци сега имаат партиски книшки.

Драги затскриени партиски активисти кои се нарекувате обични студенти по архитектура, да беше овој протест пред или по месец дена немаше со брк да мрднам, вака, со подршка од комерцијална банка, сорос, и кандидатото Вучитрн или како се викаше, за центар сосе баба зумбула од ЛДП и атеистот Ванковска, ја предизвикавте и мојата реакција.
Ова утре за вас е партиска изборна борба, за мене е религиозен
повек, ништо друго!
Извор: http://jadiburek.blog.com.mk/
Колку е овој ропаков контрадикторен! Демек, после избориве немаше да почувствуваш религиозен повик, о Јанко, сраму на столетието?! Политички полтрон, потрчко...

Браво за одговорот :bravo: Сега стварно сфатив зошто, и ги поддржувам.

Ако знаеше, ама сигурна сум дека не знајш, ќе прочиташе 2314233423 страни, кај шо кажа Серпико ЗОШТО и КАКО и ОД КОЈ се организирани мирните протести. Ама кај сакаш ти да видиш подалеку од носот твој.

Ама нејќиш бе, мозочето нејќиш да ти проработи. Само Гвујо ко ќе ти кажи мавај, ти маваш без да гледаш каде и кого.

Ви се чудам...што толку фама околу ова...од далеку се гледа дека некој го поттикнал сето тоа..политички..изгледа некој конечно сватил дека ке изгуби на избори...:vozbud::pos2:

Ако тој некој сватил дека секако губи на избори,и го поттикнал тоа...па и политички...што мајка бара другиот односно очигледниот победник да му одговори со клоци и тупаници на губитникот?Ќе си ја направи ли победата послатка,поубава,поголема,или во што е штосот?:toe:

Ако тој некој сватил дека секако губи на избори,и го поттикнал тоа...па и политички...што мајка бара другиот односно очигледниот победник да му одговори со клоци и тупаници на губитникот?Ќе си ја направи ли победата послатка,поубава,поголема,или во што е штосот?:toe:

Епа ВМРО наседна на провокацијата, сите знаеја дека е ова режирано од Сдсм а ипак се обрукаа и тепаа студенти на плоштад кој им е крив. Глумат демократија а уствари се исти ко и тие шо ги нарекуваат комуњари. Секогаш кога некој е против владата или добива пријава или јаде ќутек така ми се чини работава.

Ако знаеше, ама сигурна сум дека не знајш, ќе прочиташе 2314233423 страни, кај шо кажа Серпико ЗОШТО и КАКО и ОД КОЈ се организирани мирните протести. Ама кај сакаш ти да видиш подалеку од носот твој.

Ама нејќиш бе, мозочето нејќиш да ти проработи. Само Гвујо ко ќе ти кажи мавај, ти маваш без да гледаш каде и кого.

А сакаш да кажиш дека Гвујо ги испратил тепачите а?:pos2: Нема друга работа Гвујо ќе тепа комуњари, нив и 100 ќотеци да им удриш пак истите ќе си останат.

koja корист ја има Грујо да ги тепа архитектите? и тоа помежу двата изборни круга

А сакаш да кажиш дека Гвујо ги испратил тепачите а?:pos2: Нема друга работа Гвујо ќе тепа комуњари, нив и 100 ќотеци да им удриш пак истите ќе си останат.
A да не случајно се собраа тие хулигани и ми изиграваат нешто религиозни ,а сем на Велигден немаат стапнато во црква.!?

koja корист ја има Грујо да ги тепа архитектите? и тоа помежу двата изборни круга

А која коорист ја има обичен граѓанин да тепа студенти? Оосвен ако не е обичен туку е платен за то. Знам за еден човек што у саботата не беше на работа пошто му беше кажано од штаб да иде на анти-протестот. Така да сите се умешани у ова и сдсм и вмро.

А која коорист ја има обичен граѓанин да тепа студенти? Оосвен ако не е обичен туку е платен за то. Знам за еден човек што у саботата не беше на работа пошто му беше кажано од штаб да иде на анти-протестот. Така да сите се умешани у ова и сдсм и вмро.

да не се мешаа партиите и таквите како МИлчин и Јанко ќе си поминеше во мирна атмосфера протестот, а можеби и немаше да биде баш овој термин туку ќе беше во попаметно време организиран

А кај реков јас дека Гвујо ги испрати тепачите? Не реков прецизно ништо.

Реков негде?

Само искоментирав дека ако Гвујо речи мавај, пиончињата негови ќе мават.
Ах, со мувата на капата.

А кај реков јас дека Гвујо ги испрати тепачите? Не реков прецизно ништо.

Реков негде?

Само искоментирав дека ако Гвујо речи мавај, пиончињата негови ќе мават.
Ах, со мувата на капата.

мувата и капата давај ја на други, а ако те интересираше јас што мислам за настанов че го прочиташе постов
и овој пост над твојов
дај прво читајте па коментирајте

да не се мешаа партиите и таквите како МИлчин и Јанко ќе си поминеше во мирна атмосфера протестот, а можеби и немаше да биде баш овој термин туку ќе беше во попаметно време организиран

Да тачно е ова шо го кажуваш али кај нас треба уште многу години да поминат за да се организира ншто непартиски, може и никад нема да се деси. Све што се праи има партиска позадина каатстрофа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom