Што всушност поддржувам?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување

Што всушност подржувам?

• во целост ја подржувам политиката на Вмро Дпмне

Гласови: 16 24,2%
  • не сум толку за Вмро Дпмне, колку што сум против Сдсм

Гласови: 37 56,1%
  • во целост ја подржувам политиката на Сдсм

Гласови: 4 6,1%
  • не сум толку за Сдсм, колку што сум против Вмро Дпмне

Гласови: 9 13,6%

• Вкупно гласачи
    66
Kako mozam da podrzuvam predavnici koi go unistija se ona sto Makedonskiot narod go sozdaval niz vekovi .
Kako mozam da podrzuvam predavnici koi ja unistija Makedonskata drzava i ja dovedoa do pitacki stap???
Ne biva nikako da bide covek ni za ednite ni za drugite bidejki mehju niv nema apsolutno nikakva razlika zatoa sto se site zaedno golemi PREDAVNICI!!!

Гледам дека од ден на ден раздорот и политичките превирања меѓу двете најголеми политички партии во земјава се повеќе и повеќе се зголемуваат, а односите се вжештени повеќе од кога и да било.

Но прашањето ми е - Дали вие во целост ја подржувате политиката, принципите и ставовите на лидерите и членовите на политичката партија која ја симпатизирате или пак таа подршка доаѓа пред се поради лошата работа и недостатоците на спротивната политичка партија?

Со други зборови зошто сте подржувачи на партијата, дали заради тоа што сметате дека таа е во согласност со вашите политички убедувања и интереси, или заради тоа што спротивната партија толку не чини што подобро би била таа опција?
Nemas opcija ne podrzuvam nikogo...ili delumno podrzuvam...oti jas eve sum clen na partija...ama ne se slagam so rakovodstvo...i sega?

Сдс треба да се реформира и да се освежи со нови кадри, иначе вака е премногу слаба. така и ќе остане ако продолжи вака, и џабе се надева со бранчета. :wink:

Сдс (било и) е збирштина на очајни и некреативни индивидуалци..кои оставени без (неусловена со ништо) подршка од истотакви (нивни..секојден се помалку на број) гласачи..сега е како истргната тревка на јарко Сонце...
Иде незадрживо директно на губриштето на историјата на ФИРОМ..кој е и нивно „чедо
:pipi:

Ги поддржувам сите кои нудат нешто добро.

Јас сум еден за сите.

Јас во целост ја подржувам политиката на СДСМ,не викам дека и тие не биле ѓубриња биле,меѓутоа во помала мерка,ееее во нивно време искачав со 100 денари си мислев богата сум,сега 100 денари фрчат у една минута,коа ќе сватиш,ништо не си ни купил.Секогаш сум била против вмро,ама сега и владата на Љубе и Љупчо ја барам,ништо не е полошо од денешново дупимене.Незнам до кога ќе веруваат луѓево.Си играат од вемеро на картата дека ќе влеземе во ЕУ без името да го смениме,па сеа уште и верници се прават,а ѓаволот ни во пеколот не би ѓи примил.До кога само незнам,до кога луѓето ќе се освестуваат,ДО КОГА???

тоа значи во нивно време си била ГЛУПА!
Незнам кој е глупп во целава ситуација,барем верувам во нешто реално а не во бајки и во Гвујо,теши се ти дека ќе ти ја подобри ситуацијата,сеа и друга влада да дојде,џабе е се,веќе посрано,20 години ќе треба да се регенерира цел систем.

Незнам кој е глупп во целава ситуација,барем верувам во нешто реално а не во бајки и во Гвујо,теши се ти дека ќе ти ја подобри ситуацијата,сеа и друга влада да дојде,џабе е се,веќе посрано,20 години ќе треба да се регенерира цел систем.

znaci li ova deka ako dojdat SDS nema da gi poddrzuvas,i da 100 denari pffff
pa ti stvarno imas bujna fantazija(mislela deka e bogata:pos2::pos2::pos2:)

znaci li ova deka ako dojdat SDS nema da gi poddrzuvas,i da 100 denari pffff
pa ti stvarno imas bujna fantazija(mislela deka e bogata:pos2::pos2::pos2:)
Ти шо сакаш збори така е,и така било,ќе сањаш тие денови пак да се вратат ти остани да мечтаеш за фирерот наш.
Бај д веј во тоа време со 100 денари имало и млеко и леб и сирење,сега иди купи со тие пари,можеш газот само да си го избришеш и ништо повеќе.

Ти шо сакаш збори така е,и така било,ќе сањаш тие денови пак да се вратат ти остани да мечтаеш за фирерот наш.
Бај д веј во тоа време со 100 денари имало и млеко и леб и сирење,сега иди купи со тие пари,можеш газот само да си го избришеш и ништо повеќе.

da imase firer nemase da slapame na forumov zone...inaku drugoto ne go sporam,sega so 100 denari se izleva....na kafe samo,a ako sakas predlozi za mleko leb sirenje i sto ti znam,ogledalo otvori dobra tema koja nosi naslov 'najeftini obroci za cetvorica' ima predlozi interesni:helou:

da imase firer nemase da slapame na forumov zone...inaku drugoto ne go sporam,sega so 100 denari se izleva....na kafe samo,a ako sakas predlozi za mleko leb sirenje i sto ti znam,ogledalo otvori dobra tema koja nosi naslov 'najeftini obroci za cetvorica' ima predlozi interesni:helou:
Па зар у јавност да излезеш и да збориш против влада нема да те истепаат,не е тоа фашизам,види само што се дешава навор од твојата соба и размисли:helou:

Toa e резултат на економска светска криза затоа и пага вредноста на парите.......

А она што велиш дека Гвујо толку ја посрал работава и ни треба 20 години да се оправиме:nenene:
СДС ја посра на почеток со приватизацијата и затоа тешко се управуваме.....

:toe:

Па зар у јавност да излезеш и да збориш против влада нема да те истепаат,не е тоа фашизам,види само што се дешава навор од твојата соба и размисли:helou:
Да беше фашизам немаше ти сега да шлакаш зелени против фиреирот тука по форуми:toe:

или си глупа или ефтино се продаваш...како тоа си мислела со 100 денари дека си богата???

како влаинка изненадуваш..вас барем со пари ве бидуваше..

што стана светов.:vozbud:

Век векови да не се вратат:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom