Бучковски: Рејтингот на ВМРО е доволен за победа дури и магаре да кандидираат

• Креатор на темата Креатор на темата Vojo Seselj
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање до Сдсмовците ...

Дали јадење за доручек е тоа кога на опонентот не му даваш да се изрази ? на секое негово А уште недокажано крекаш као жаба ... Дали од што немаш што да кажеш , почињаш да збориш за оценките на опонентот и за твое мислење за него во политиката ? И нормално .. дали јадење за доручек е тоа кога го вреѓаш својот опонент по 5пати во минута ?

Face it комуњари ... Дебелкото не се дрзна да падне на ниво на т.н професор ... и со тоа освои мн. повеќе симпатии од т.н професор ...

Сите видовте колку нејкеше да му го спушти за тоа дека почесто се од нив во Брисел - па нормално повеќе од нив знаат ? или само ја ја видов таа фаца ?

Ајт !

Бучковски:Рејтингот на ВМРО е доволен за победа дури и магаре да кандидираат

se zaprasal li profesorov osudenik zosto e tolkav rejtingot???

pazi slucaj politickiov protivnik nesakajki priznava deka vmro ja ima apsolutnata podrska, a pistea padnat bil rejtingot, naduvan bil rejtingot ....c c c c c c poglup otkolku sto mislev e ovoj )))))))))))))

:nesvest:
Боцевски добро му рече на бУЧКо за Брисел, повеќе е тој таму отколку Буче.:pos2:

А и куршум реченица беше крајната: Teшко Македонија со Бранко на чело, а и слепите кутри по него.
Да да убаво му го здрви :) Пошто овој многу му се правеше паметен и супериорен. :) Браво за Боцевски!

Боцевски добро му рече на бУЧКо за Брисел, повеќе е тој таму отколку Буче.:pos2:

А и куршум реченица беше крајната: Teшко Македонија со Бранко на чело, а и слепите кутри по него.

Еве уште едно слепо војниче....

Абе дете едно (ти се гледа по постовите дека си недораснат), па знаеш ли по чија заслуга шета таму бившиот СДС-овец, а??

Повеќе пати бил од Бучко и што со тоа кога Бучко е 10 пати поискусен од него и тој постигна да станеме кандидат за ЕУ и сега да стагнираме заради фирерот и остали..... Ако ако, до следни парламентарни, народов ќе види кој е што во државава, ќе видите и вие овците до каде ќе заглавиме со оваа политика најпрво на економски план. Ама ќе биде доцна зашто ќе бидеме до гуша во гомната што сами ги исравме!!!
:kesa:

:nesvest:
Да да убаво му го здрви :) Пошто овој многу му се правеше паметен и супериорен. :) Браво за Боцевски!
Браво за боцевски ги убеди и глувите дека за него треба да гласаат пошто изгледаше елегантно како она животно од кое што муслиманите не јадат месо:pos2:

Абе дете едно (ти се гледа по постовите дека си недораснат), па знаеш ли по чија заслуга шета таму бившиот СДС-овец, а??

Повеќе пати бил од Бучко и што со тоа кога Бучко е 10 пати поискусен од него и тој постигна да станеме кандидат за ЕУ и сега да стагнираме заради фирерот и остали..... Ако ако, до следни парламентарни, народов ќе види кој е што во државава, ќе видите и вие овците до каде ќе заглавиме со оваа политика најпрво на економски план. Ама ќе биде доцна зашто ќе бидеме до гуша во гомната што сами ги исравме!!!

бучко ти ли си ...
је је бучко ти си заслужен за ЕУ :pos2:

Браво за боцевски ги убеди и глувите дека за него треба да гласаат пошто изгледаше елегантно како она животно од кое што муслиманите не јадат месо:pos2:
ха ха ха многу смешно. дете ти не си за политика имаш подфорум како што е чек дис аут. позабавно ќе ти биде.

Не се ни замарам да пишуем пост .. онака кратко ке ти опишам ..

1.Се препознаваш у првото болдирано ?
2.По чија бе ? Да не можда се опаметил и киднал од октоподот и месијата ?
3.У што е поискусен ? У перење пари ? и аболиција ?
4.Гомната што Киро , Бане месијата и остали комуњари ги направија ... тоа и дете од 6то одд. го знае !

Не ме терај клипот од јутуб да го ставам ....

Ебате испраниот мозок !

Глупчовски Бучко само си ја потврдува вредноста на неговата партија СДС која може и едно магаре да ја победи на избори.На Грујо стварно му падна лажицата во медот со вакви копитари од опозиција секое магаре може да владее во РМ :toe:
Всушност и во право си дека магаре владее со македонија:pos2:вмровско

Не мислев на него како индивидуа, нејсе, не очекувам од овца да сконта.....

зошто ме навредуваш?
дали ја те навредив?
зар за тебе Бучко е навреда ...
треба да си горд кога некој ќе ги препознае вредностите на бучко во тебе :pos2: патем тој е заслужен за ЕУ :) нели :wink:

Тапа анализираш со бројки, у овој случај години како и останатите од СДС со рејтинзите.:pos2:

И се нарекуваш дораснат, а користиш термин фирер.

Дали СДС-овците сфаќаат дека се како негативен магнет.

Уште еден од простата раја македонска додаден на листата.

ха ха ха многу смешно. дете ти не си за политика имаш подфорум како што е чек дис аут. позабавно ќе ти биде.
Запјевајте брачо ајде шта сте стали побједа је наша браво радикали уствари народњаци на Љyпчо Георгиевски:pos2:Добра ноќ вмроовци и сдсмовци додека тихата опозиција на Брат Љубе и Љупчо ви ги заземат клучните гласови за наредните парламентарни избори:baeh:

Абе слушам Буч се спремал да оди во Струга :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:

п.с. Буч е најголемо магаре :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom