Љубе одбива да сведочи во одбрана на Тарчуловски

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
KAKO NIKOJ NE KAZE DEKA I GRUJO DENES IZJAVI NA k-5 DEKA KE GO MENUVA IMETO

a za JOHAN VE ZAMOLIV DA NE MU NASTETUVATE AMA VIE NE RAZBIRATE
najodvratno e toa sto grujo dobriot odvaj ja primi soprugata na JOHAN na rabota vo sobranie,ja maltretirase i pokraj site problemi sto gi imase bremena da raboti do posleden den pred da se porodi,a sega kako dolznik za taa dobrina sto ja napravil,se trudi preku JOHAN da dobie glasovi,nevodejki smetka deka ke mu nasteti i grujo i latas
ete tolku e sebicen gruevski ,stom za svoja korist go koristi Johan SRAMOTA

najodvratno e toa sto grujo dobriot odvaj ja primi soprugata na JOHAN na rabota vo sobranie,ja maltretirase i pokraj site problemi sto gi imase bremena da raboti do posleden den pred da se porodi,a sega kako dolznik za taa dobrina sto ja napravil,se trudi preku JOHAN da dobie glasovi,nevodejki smetka deka ke mu nasteti i grujo i latas

Интересно е како твојот претходен пост сите го игнорираа. Очигледно не им се допадна тоа што го прочитаа. Сепак сега треба Љубе да се напаѓа нема место за логички објаснувања.

Од вашите дискусии гледам дека секој брани некакви свои убедувања, но едно е сигурно на теренот пред вториот круг се води вистинска психолошка војна, која нема ама баш никаква врска со конкретни програми. Уште еднаш во игра се најниските можни начини на ниски удари од сите страни за пуста гола власт. Не практикувањето на нашите самонаречени политичари да избројат до десет пред нешто да направат ги става во редот најдолните можни суштества кои под превезот на демократијата си ги вадат очите, како да не ќе им требаат и за утре.

Интересно е како твојот претходен пост сите го игнорираа. Очигледно не им се допадна тоа што го прочитаа. Сепак сега треба Љубе да се напаѓа нема место за логички објаснувања.

ondak ako bideme realni DPMNE se kosat za glasovite:toe:

кај чувте дека така кажал ?
само колку да се каже нешто безвеза ... загреови сте

Не ве разбирам и двајцата како може да подржувате таков човек, (или портпароли му сте) ако се докаже дека стварно е со таен договор со Б.Ц, тогаш нема шо да се зборува повеќе, зато не коментирам на претходниот пост на Оса, едноставно не вреди.

кај чувте дека така кажал ?
само колку да се каже нешто безвеза ... загреови сте

Што има кажано Љубе никој не знае. Веста оди само на Сител а таа не се ни потруди да земе едно интервју.

Евидентно беше дека во текот на целата кампања вмро го напаѓаа брат љубе бидејќи се плашеа дека народот сепак ќе се разбуди но не дојде на будење,народот сеуште е мамурен и груевски како сака манипулира со него.За мене љубе е едниствениот човек кој има право да биде претседател на македонија во овие моменти

Не ве разбирам и двајцата како може да подржувате таков човек, (или портпароли му сте) ако се докаже дека стварно е со таен договор со Б.Ц, тогаш нема шо да се зборува повеќе, зато не коментирам на претходниот пост на Оса, едноставно не вреди.

Па не вредеше или да беше глупости ќе го изедевте живи но самиот факт што го игнориравте кажува дека нематае одговор но не сакате да го прифатите. А постот даде некои многу добри агрументи.

Евидентно беше дека во текот на целата кампања вмро го напаѓаа брат љубе бидејќи се плашеа дека народот сепак ќе се разбуди но не дојде на будење,народот сеуште е мамурен и груевски како сака манипулира со него.За мене љубе е едниствениот човек кој има право да биде претседател на македонија во овие моменти

Грешка си не го напаѓа ВМРО туку Сител телевизија и Латас. Се уште не сум чул некој од ВМРО да го нападне Љубе само не знам што чекаат.

Од вашите дискусии гледам дека секој брани некакви свои убедувања, но едно е сигурно на теренот пред вториот круг се води вистинска психолошка војна, која нема ама баш никаква врска со конкретни програми. Уште еднаш во игра се најниските можни начини на ниски удари од сите страни за пуста гола власт. Не практикувањето на нашите самонаречени политичари да избројат до десет пред нешто да направат ги става во редот најдолните можни суштества кои под превезот на демократијата си ги вадат очите, како да не ќе им требаат и за утре.

Vo igrata moze da ucestvuva bilo koj "Lik" odnosno "Lice" no tie sto ja kontroloraat igrata se lugjeto, Narodot Makedonski i kako sto pokaza vo prviot krug na izborite toj e podgotven da gi prezeme rabotite vo svoi race. Edno prasanje se cini sepak ja maci ovaa nacija: Zosto SDS na FYROM, LJube i Ljubco imaat tolku bliski stavovi i koncepti za makedonskata idnina (potocno receno nebidnina)?????
Kako moze da mu nasteti svedocenje vo ime na vistinata na "Bratot"(ako nekoj mi kazese pred 7 godini deka ke go pisuvam vo navodnici nemase da veruvam)? Na toj "patriot" makedonski, "borec" za makedonskata vistina, narod i drzava. Na "Bratot" koj propagira stavovi sprotivnoi na zelbite na 97% od makedonskite gragjani.

Па не вредеше или да беше глупости ќе го изедевте живи но самиот факт што го игнориравте кажува дека нематае одговор но не сакате да го прифатите. А постот даде некои многу добри агрументи.

Постот не даде никакви аргументи и не се коментираат приватни интереси, јасно е веќе се кај братот што бара.

Туку што ако го подржува Б.Ц на Лубета. Каде му е патриотизмот сега, и зошто одбива да сведочи за Јохан.

На митинзите на Љубе 98% од времето слушавме за „привременото“ раководство во ВМРО ДПМНЕ, 1 % од времето слушавме за темните хашки зандани, а 1 % од времето слушавме како треба да попуштиме пред гелјадија за името..
Никој не го оспорува патриотскиот чин кој го направи во Хаг..Таму беше судена и Македонија..Но, од кога излезе од Хаг, неговите политички убедувања не се ниту малку различни од оние на Геровски, Фрчковски и Денко Малески..За да биде иронијата поголема, се крие од адвокатите на Јохан Тарчуловски иако на сиот глас викаше на Аеродромот во Скопје дека ќе стори се за да го ослободи Брат Јохан од Хаг, а сега не му се зборнува за тоа..

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=115434

celata emisija 20 min na skai-1 grcka televizija

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Нема превод ама мора да е лошо.
Само да било така сител телевизија ќе извадела многу повеќе исечоци, а она извади само ва збора. Проѕирно.:pos2::pos2::pos2:

Постот не даде никакви аргументи и не се коментираат приватни интереси, јасно е веќе се кај братот што бара.

Туку што ако го подржува Б.Ц на Лубета. Каде му е патриотизмот сега, и зошто одбива да сведочи за Јохан.

Да бе сигурно. Кога нешто не може да се искоментира ќе се игнорира и ќе се вели дека не вреди. Ама вреди и тоа е жалосното како и целава оваа паника што се јави околу Љубе.

Да бе сигурно. Кога нешто не може да се искоментира ќе се игнорира и ќе се вели дека не вреди. Ама вреди и тоа е жалосното како и целава оваа паника што се јави околу Љубе.

А ова:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom