Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само сакам некој да ми каже едно исполнето ветување на Груески?!
Инвестиции? 12345 спортски сали? Настава со компјутер пред секое дете?
А да не ги спомнувам ставовите и постигнувањата што се од национален карактер...
Додека СДСМ беа на власт,Америка не призна под уставно име,станавме кандидати за ЕУ...
Вмро додека беа и се на власт-Имаше граѓанска војна,не не примија во НАТО(не избркаа).
А знам дека не сакате да го споредам ваш Ѓорѓе со било кого. Ве жалам и вас и нас со таков претседател!
Ќе ве трпиме уште малце, али после кога ќе дојдеме на власт... Бучко ко ќе иде на неговата најомилена по3иција има сите да ве скастра.
Да,да...тоа беше награда за "Некои прашања не заслужуваат одговор",некопање под почвата на оваа држава...Додека СДСМ беа на власт,Америка не призна под уставно име,станавме кандидати за ЕУ...
држава е пред банкрот, клетите вмровци ќе ве соединат со бугарија, вмро кога е ќе фати војна,вмро не сака европска унија, вмро не скара со грција...сето ова го кажувате за меѓу вас да одржите кондиција ?
одговори и објасни како овој претседател не може одма да не внесе во нато, а потенцијалниот претседател фрле кој е со иста концепција како онаа на б.ц. , одма ќе не внесе во нато.
а за бучко колку што знам ќе оди во ќелија
опа гладна кокошка просо сонува - вака некако ...
жално е што мислите со туѓи глави ... аболиција ... неколку фирми ( со огромен прилив на средстава ) ...сдсм во нок-аут .. светска криза ... лицето ЗЗ ко кец на десетка - случајно финансира кампања на седесето ... и со сите бугарски , чешки , романски ...возови исредстава го зачуваа својот „партиски финансиер“ .
Ти на 3аев можеш слободно вода да му носиш и да му чистиш кондурите.
И молим те немој да 3бориш. Млекарите ги оставивте со пра3ни раце и сали нема почнато никаде да се гради...
Немам сега многу намера да пишувам во темите во форумот “Политика“ освен доколку се дискутира 3а нешто повр3ано со Струмица и 3аев. по3драв
лол
лажат па што и вмро лаже ...се сликаат за градење сали итн па накрај гледаме празни градилишта каде што немало градежна активност со недели откако се сликале гвујо.
Сите политички партии и политичари лажат и тоа многу а вие сега дознавте или само ги гледате лагите на сдсм ?
А да ја преименувате темава во лагите на политичките партии па да разгледаме убаво се по ред не само лагите на ќоравото сдсм?
ако си му дел од слугите зборувај си само за себе - јас немам врска со носење вода ни чистење чевли си имам одлична струка ( за кој ни заев ни вмро ни никој ми нема платени грош ... ) за разликаако си ја имаш мувата на капата твој проблем ...
дали имале вмро таков човек ... можеби да марјан ристески , владимир талевски ... градоначалникот на аеродром ... ама јас ти зборував за главниот финансиер на седесето , па тоа е факт ... пери пари а за избори требаат пари , целата кампања на седесето ја финансира лицето ЗЗ - факт . па затоа одговори чесно ( и за друг пат за човек кој не го познаваш не суди што треба да прави а што не , не сум јас во штабот па да ми се обраќаш што треба да правам )
и јас не пишувам често не темава ама сега некако ми е на кеиф оти заклучив нешто па да го споделам ... јавна тајна е дека со неговите монументални дела - како глобал со пералните се финансираше победата во ср и пропагандата насекаде ...
немој повеќе да ми реплицираш можеби ќе се обидеш да ме навредиш па оддтука ќе селди бан ...
во однос на сточарите и земјоделците ... ако си од ср имаш роснини во село прашај ги , за сега и за пред тоа ќе ти кажат ( нема да те расветлувам )
- субвенции за земјоделците
- намалени даноци за истите ( техника , репро-материјали .. бла -бла )
- спортски сали ( колку толку направени )
- зголемени плати
...
признавањето од сад сигурно не е дело на некојси комуњар ... наши бизнисмени има таму , покојниот Трајковски ( сигурно има поголема заслуго од земја ( извинете за грубостта ) одошто целата тогашна блада и претседатели ... )
- не избркаа од натоoва е врвот ... појако нешто нема
можеби што киро и компанија зеле мит(к)о па направиле некои збиднувања 10 влади наши да не можат да работат врз реѓавање на истите
- во однос на граѓанскаТА војна имаш штаб прашај си очигледно дека си мал па не знаеш што и како било тогаш .
Во врска со НАТО..Не лупај коа не знаеш! Дали ти воопшто знаеш зошто не влеговме? Ако следиш и малку,ќе знаеш дека во комунике-то од самитот во Букурешт никаде не пишуваше дека Македонија добила ВЕТО од Грција.Стоеше дека не бил постигнат консензус за одлуката.Тоа е работа на дипломатијата. Зошто никогаш досега не беше ни спомнат спорот со името?
Ти мислиш дека е боље да не влеземе во НАТО а?
О, Боже. :uvo: А зошто не беше "постигнат консензус"? Те молам, просветли ме.
Затоа што кога било поставено тоа на дневен ред имало многу кои биле воздржани! Кои го имале ставот дека ако една земја има нерешени проблеми со соседите не може да влезе во алијансата! Такви биле Франција,Велика Британија и уште некои членки.Значи грчката дипломатија си ја завршила работата,или нашата не си ја завршила?
Важно во официјалниот документ не беше спомната ВЕТО од Грција!
Затоа што кога било поставено тоа на дневен ред имало многу кои биле воздржани! Кои го имале ставот дека ако една земја има нерешени проблеми со соседите не може да влезе во алијансата! Такви биле Франција,Велика Британија и уште некои членки.Значи грчката дипломатија си ја завршила работата,или нашата не си ја завршила?
Важно во официјалниот документ не беше спомната ВЕТО од Грција!