Научно фантастични филмови

• Креатор на темата Креатор на темата ^X^
  • Време на започнување Време на започнување
дај ако имаш некој интересен вака филм фантастичен можи и со тепачки .. ? или пак сличен на овај I am legend.. ?

Прочитај ја книгата I am legend.Филмот не може да и присмрди.

А ако сакаш акцијашки нф-Total recall,Robocop,Starship troopers.

Последниот е повеќе хорор него SF/научна фантастика, но има такви елементи, и да ако не си го гледал неможеш да коментираш дека не е добар, дај му шанса.

Последниот е повеќе хорор него SF/научна фантастика, но има такви елементи, и да ако не си го гледал неможеш да коментираш дека не е добар, дај му шанса.
имам гледано сличен на него

имам гледано сличен на него
А што има врска ако си гледал сличен на него? :confused:
Филмот е одличен , плус тоа е на Дени Бојл , еден од најдобрите Британски режисери во моментов , така да не би рекла дека е глуп . Гледај го па после дај му лична оцена

А што има врска ако си гледал сличен на него? :confused:
Филмот е одличен , плус тоа е на Дени Бојл , еден од најдобрите Британски режисери во моментов , така да не би рекла дека е глуп . Гледај го па после дај му лична оцена
абре не е мој вкус стил имам и овај гледано само преска не се сетив i 28 weeks later го имам гледано едноставно не ми се бендисуваат..

Кој сака добра акција исто така го препорачувам Equilibrium со Кристијан Бејл.

@Psyside:Sin city не е сф.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Знам ама има некои елементи.

Го имам гледано 1000000000000000 пати.Дефинитивно подобар од понивата верзија.Само што не ми се свиѓа костимографијата-и Стинг во пластични гаќи.:sick:

Dune е дефинитивно еден од најдобрите научно фантастични филмови што некогаш е снимен.
Единствен проблем со него е тоа што Дејвид Линч живее и твори во друга космичка рамнина па 95 % од луѓето не ги разбираат неговите филмови. :cool:

А дека е уметност, уметност е, и тоа каква...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom