дај ако имаш некој интересен вака филм фантастичен можи и со тепачки .. ? или пак сличен на овај I am legend.. ?Солиден, вреди да се погледне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дај ако имаш некој интересен вака филм фантастичен можи и со тепачки .. ? или пак сличен на овај I am legend.. ?Солиден, вреди да се погледне.
дај ако имаш некој интересен вака филм фантастичен можи и со тепачки .. ? или пак сличен на овај I am legend.. ?
дај ако имаш некој интересен вака филм фантастичен можи и со тепачки .. ? или пак сличен на овај I am legend.. ?
ми се допаѓаат сите освен последниот
имам гледано сличен на негоПоследниот е повеќе хорор него SF/научна фантастика, но има такви елементи, и да ако не си го гледал неможеш да коментираш дека не е добар, дај му шанса.
А што има врска ако си гледал сличен на него?имам гледано сличен на него
абре не е мој вкус стил имам и овај гледано само преска не се сетив i 28 weeks later го имам гледано едноставно не ми се бендисуваат..А што има врска ако си гледал сличен на него?
Филмот е одличен , плус тоа е на Дени Бојл , еден од најдобрите Британски режисери во моментов , така да не би рекла дека е глуп . Гледај го па после дај му лична оцена
Dune anyone?
Dune anyone?
Dune anyone?