Oцет

• Креатор на темата Креатор на темата AceMaus
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sakam ocet, i koga mora da se stavi vo nekoja salata gledam da stavam kolku sto moze pomalku

во салати, супи ставам оцет (и јас си го викам киселина) ко ненормална:vozbud:, многу го сакам, ако го нема или ако е во мала количина во салатата не ми е воопшто убава
а дали е јабоков или алкохолен не ми е важно, важно е да е оцет:salut:

и јас многу ставам:)Па не е убаво без оцет.Ооо ама најубаво е она со краставички исецкани на мали парчиња,колку малиоТ нокт.Во некоја чинија се става оцет и вода помешано и краставиците.Сигурно ви го давале болни кога сте биле.Мноогу е убавоо!!!

Иас ставам колку треба .. А користам јаболков оцет,,..

Оцет оуу неее ! :nenene: Многу горчи и го уништува фкусот :nesvest:

Ја си обожавам оцет и најмногу го користам алкохолниот оцет и кога јадам салата јада м оцет со салата тоа салатата плива во оцетот епа сега вие заклучите во колкави количини го конзумирам

Обожавам јаболкова киселина. Додуша ја ставам само во салати, ама ептен ме освежува и многу е здрава.

оцет.Обожавам и користам претерано во супи во салати во ориз :))

користам оцет најчесто јаболков исто така имам и пиено за да ми ги сруши маснотииве и винскиот е добар

мора во супа и салата да има киселина иначе на шо ке личи а иначе користам домашна јаболкова

Со оцетот немам гајле кога ке здробам краставица ставам кило оцет..у пм не го осеќам...мајка ми вика ке сум го заебел желудникот со многу кисело...и што уште не.

Сакам оцет,кисело ми е убаво.Користам најчесто јаболков оцет.

Сакам оцет, обожавам кога салатата ми е по красатка. А користам јаболков оцет. :pipi:

мммммм обожавам оцет кога ќе го мириснам лиги ми течат посебно јабоков и тоа оној со лукче на Кажлевски, поготово на компир салата леле што е слаткоооо

Супата без оцет неможам да ја замислам и тоа со доста оцет.Инаку во салатите само во умерена количина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom