Партнерот ми е од село, што да правам?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Каде живеете?

• Град

Гласови: 322 78,5%
  • Село

Гласови: 88 21,5%

• Вкупно гласачи
    410
:lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol: Има еден збор, се вика Иронија.

@ Топик,

Се зависи од тоа у каква средина си растен-воспитан. Дали си ја искусил вистинската поврзаност? емпатија,блискост, хуманост, и пред се вистинската и безусловна љубов која резултира во директно влијание на меѓучовечките односи и слични емотивни карактеристики. Нешто што се учи во најтесниот круг на семејството и почнува од "делбата на првото чоколатце со брат/сестра ти" (не на улица) !

Јас па мислам дека комплексот ве кова сите во мозок, па затоа има препукувања/јадење гомна на тема град/село...можеби кога ќе не нападнат вонземјаните ќе се соединиме сите под терминот "Луѓе" :icon_lol: и мирно ќе си починам...

А што е финтата со анкетата ; "Каде живеете?" а темата гласи; "Партнерот ми е од село, што да правам ?"
Мислам збунувачки е ова и незнам на што да одговорам.

Партнерката не ми е од село, ама живее далеку кај гробишта, што да правам?

Софилар? о.0

Хаха, извини, ПРЕД гробиштата, значи новата полиција. Ептен ѓупска маала, оддалечена од цивилизацијата. Компас не фаќа.
Ама се воде под Струмица. Штачеш.

Хаха, извини, ПРЕД гробиштата, значи новата полиција. Ептен ѓупска маала, оддалечена од цивилизацијата. Компас не фаќа.
Ама се воде под Струмица. Штачеш.

Уф! Пред гробиштата било... фала премиере.
Јас не се разбирам многу од електроника ама те советувам ништо да не превзимаш у тај случај (твојо проблем со гробиштата и госпоџата), оти знааш как е, кој за дека е, тама нека е!
:)))

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Уф! Пред гробиштата било... фала премиере.
Јас не се разбирам многу од електроника ама те советувам ништо да не превзимаш у тај случај (твојо проблем со гробиштата и госпоџата), оти знааш как е, кој за дека е, тама нека е!
:)))

Најредовен беше у Дабиље. Ќути си. :))))

Иначе, колку нема смисла насловот. Што да правам?
Купи си веспа, кинеска, за 200 евра и та-даам.

ако се осеќаш за толкав голем граѓанин како си дозволи партнер-ка од село?! темава малце сама по себе си е контрадикторна....

Не се ни сите села исти , има разлика меќу Зовиќ, Велмеј, Прилеп, Добрејци, Кавадарци, Велес....

Ако партнерот ти е од село за валентин купи му семе за да си ја посади нивата и ќе биде пресреќен

Партнерката не ми е од село, ама живее далеку кај гробишта, што да правам?
Ти текнува на оние прашања од типот се туширам со тушот свртен накај мене,дали сум нормален?
Ова му доаѓа така некако:icon_lol:

Најредовен беше у Дабиље. Ќути си. :))))

Иначе, колку нема смисла насловот. Што да правам?
Купи си веспа, кинеска, за 200 евра и та-даам.

Јас у Дабиље? -.-
Сигуно мислиш на Добрејци.

За веспата да, кинеска, ефтина не троши многу и за релација big city - госпоџа село е многу исплатлива.

--- надополнето ---

Не се ни сите села исти , има разлика меќу Зовиќ, Велмеј, Прилеп, Добрејци, Кавадарци, Велес....
Ниту пак госпоџите во селото, квалитетот на прехрабените продукти, ракијата...

абе ако не е далеку селото од градот во ред можеби може да успее некоја врска ама ако е оддалечено со километри, јбг малку потешко. и се зависи од менталитетот. што некој/а ако е затуцан/а, не ти дава да ја/го бациш во образ, а не нешто друго :toe:

Обраќај му се со “сељаку“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom