Aaaaaaaaaaaa не ги чепкам плакатолепачите, нека земат некој денар луѓето... или сендвич евентуалноНасловот е изменат...него камо блог запис за ова бе Јофе?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaaaaa не ги чепкам плакатолепачите, нека земат некој денар луѓето... или сендвич евентуалноНасловот е изменат...него камо блог запис за ова бе Јофе?![]()
Aaaaaaaaaaaa не ги чепкам плакатолепачите, нека земат некој денар луѓето... или сендвич евентуално![]()
Па не викај само по него,не плука само он плукаат и другите полтрони викни малце и по нивМожи вака едно лично прашање...ко оффтопик до самоотепаниов, ... друже имаш ли нешо паметно да праеш у животот? ил само сдс и големиот брат ти се у агендата на живеење? и нормално плукање по останатите
Сите беа со брат Љубе додека беше во Хаг и траеа судењата, а откако си дојде наеднач сите почнаа да плукат по човекот. Е тоа ти се вика брате македонче.![]()
Епа кога ги менува боите набрзина така ќе си е. Што бараше да седни на вечера со Бучковски и незнам кој таму.
Па ќе седе он со кој сака, 3атоа што сега е не3ависен кандидат и не е поддржуван од ниту една партија. 3ошто ВМРО не ја поддржаа кандидатурата на Љубе? 3атоа што Г`ујо се плаши да не му падне рејтингот(иако и така му паѓа...)
Па ќе седе он со кој сака, 3атоа што сега е не3ависен кандидат и не е поддржуван од ниту една партија. 3ошто ВМРО не ја поддржаа кандидатурата на Љубе? 3атоа што Г`ујо се плаши да не му падне рејтингот(иако и така му паѓа...)
Znaesh zosto?Сите беа со брат Љубе додека беше во Хаг и траеа судењата, а откако си дојде наеднач сите почнаа да плукат по човекот. Е тоа ти се вика брате македонче.![]()
sam si imas odgovreno na prasanjevo