Претепани 2 плакатолепачи на Брат Љубе

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Насловот е изменат...него камо блог запис за ова бе Јофе? :)
Aaaaaaaaaaaa не ги чепкам плакатолепачите, нека земат некој денар луѓето... или сендвич евентуално :)

Aaaaaaaaaaaa не ги чепкам плакатолепачите, нека земат некој денар луѓето... или сендвич евентуално :)

Треба да се има почит меѓу луѓето,безразлика од која партија е.Имај почит барем мала за сите тие што ги викаш плакатолепачи.Никој не лепи од мерак.Ти си само едно исфрустрирано и надувано човече кое знае само да вреќа и да се исмејува на луѓе кои би правеле се за да дојдат до некакво работно место.Запојзнај некој таков каков што го викаш ти плакатолепач и прашај го зашто го прави тоа.Сите не се материјално добро ситуирани.Бараат работа да да ги запишат децата на факс. и сл.Ама ако само смеј се ти.Може некој ден ќе бидеш и ти во нивна кожа,а тогаш дојди на форумов и да видам дали ќе напишеш нешто вакво.

Можи вака едно лично прашање...ко оффтопик до самоотепаниов, ... друже имаш ли нешо паметно да праеш у животот? ил само сдс и големиот брат ти се у агендата на живеење? и нормално плукање по останатите
Па не викај само по него,не плука само он плукаат и другите полтрони викни малце и по нив

Јас знам конкуренција малце ама до толку ли бе.Да ги тепаат бидејки лепеле плакати еј ццц.Кај отиде светов.
:salut:

UZAS toj tip so gi pretepal ovie decki ako e tolku maz sto ne ja pokazel svojata maskost koga bratot ljube ja pokazuvase onamu kaj bese mesto ne mi e jasno vo ovaa drzava kriminalcite se patrioti a heroite predavnici dali na nekoj mu paga rejting pa nervoza nz pa udri ali nek pazi kaj udira.LJube ima naj skromna kampanja se gleda dodeka nekade javni institucii se kitat so partiski obelezja vo naj televizii se reklamirat po celi casovi,celi gradovi se izlepeni so nivni plakati ova e sramota.

Сите беа со брат Љубе додека беше во Хаг и траеа судењата, а откако си дојде наеднач сите почнаа да плукат по човекот. Е тоа ти се вика брате македонче.:tapp:

Сите беа со брат Љубе додека беше во Хаг и траеа судењата, а откако си дојде наеднач сите почнаа да плукат по човекот. Е тоа ти се вика брате македонче.:tapp:

Епа кога ги менува боите набрзина така ќе си е. Што бараше да седни на вечера со Бучковски и незнам кој таму.

Лјубе не тој што беше, откако се врати од Хаг Испран му е мозокот на центрифуга. :pos:

Епа кога ги менува боите набрзина така ќе си е. Што бараше да седни на вечера со Бучковски и незнам кој таму.

Па ќе седе он со кој сака, 3атоа што сега е не3ависен кандидат и не е поддржуван од ниту една партија. 3ошто ВМРО не ја поддржаа кандидатурата на Љубе? 3атоа што Г`ујо се плаши да не му падне рејтингот(иако и така му паѓа...)

Па ќе седе он со кој сака, 3атоа што сега е не3ависен кандидат и не е поддржуван од ниту една партија. 3ошто ВМРО не ја поддржаа кандидатурата на Љубе? 3атоа што Г`ујо се плаши да не му падне рејтингот(иако и така му паѓа...)

sam si imas odgovreno na prasanjevo

И сето тоа се сведува на лажен патриотизам на Груески. Нели братот ги бранеше македонските интереси и суверенитет, е сега седнал на маса со Бучковски...и што...па нели сите ние сме македонци, зошто ги меша сега националните со партиските бои ?
Се чудам како само луѓево можат да му веруваат на тој манипулатор, кој единствено се грижи за неговиот рејтинг и како да остане се подолго на власт.

Нажалост сеуште има многу сељаци кои ради немање култура и недостаток на цивилизирано однесување тепаат лесно манипулативни малолетници или тазе полнолетници кои се злоупотребуваат за лепење плакти со цел политичка пропаганда а со ефективен резултат огрдување на урбаниот простор.
Трагедија во три чина.....

Znaesh zosto?
Otide kako nacionalist a se vrati kako evropsko gomno sto mu go lizi dupeto na nato i albancite.

Па нека не се прај голем Вмровец и тој е врти вера, кај шо дува ветрот и кај шо има корист, Сдс му ги собра потписите за кандидатурата.

Ти кажаа убаво, отиде како националист се врати како испран во мозокот од Нато и Европска унија, и сега му се улижава на сите за гласој.

:pos2::pos2:земавме со еден другар,флаерчиња на заебанција да поделиме по згради у К-3.... (не сум од никоја партија:vozbud:), и ставаме по сандачињата,и влага еден дечко,со флаери од Вмро Дпмне..и вика:ОООО колеги, шо прајте,како сте???:pos2::pos2: еве завршуваме му викам...он кутриот само шо почна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom