Убиство и самоубиство и во Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа се размислува 10 пати пред да се стави на појас, и за глупост не се употребува.
Тоа се моменти, дел од секундата.

Мене не ми е јасно шо потреба луѓево да носат пиштоли со нив...

Guns don`t kill people, people kill people.

Guns don't kill people, I do.

Епа ај размисли се, со вакви токмаци наоколу, дали ти треба да имаш некој за недај боже или треба да оставиш да се смилува тој да не те пукне.

Колку деца, колкави...?

Јас знам има девојче 17 години Адријана мислам дека се викат.Во моја близина живееше женава освен ако не сум нешо грешка.....

Јас знам има девојче 17 години Адријана мислам дека се викат.Во моја близина живееше женава освен ако не сум нешо грешка.....

taka e...tesko momiceto:( lelelel:(
ja poznavam Adrijana i tesko nea:(

Тетка Жаки бе :(:( Зашто ти? :cry: :( Каква жена беше... :(
Почивај во мир :cry:

Oва веќе во епидемија преоѓа!:toe:

se slozuvam..aman od crni hroniki..ubistva,pedofilija i svasta...loso ee a dali ovaj predizborjeto gi mava lugevo...:pos2::pos2:

i mene prijatele ne mi e jasno...pa taa proliferacija na oruzjeto rezultira so ovie ubistva...zakonot treba da bide mnogu postrog... i najlosa rabota e pukanjeto na meti-no covecki-toa im vlijae na psihata na lugeto-ako saka meta ima krugcinja potoa kokoski(pa ako e mangup neka ja pogodi u glava:vozbud::vozbud:)
vo sekoj slucaj kaj ima cad ima i ogan:jaj:

Guns don't kill people, I do.

Епа ај размисли се, со вакви токмаци наоколу, дали ти треба да имаш некој за недај боже или треба да оставиш да се смилува тој да не те пукне.

imas drugar NON-LETHAL za taa namena...jas bi ti preporacal X-26 tazer

auuu strasnooo c cc c

Sekakvi psihopati ima na taj svat :nesvest:

Sto be site glumat Romeo i Julija nesto :nesvest:

Da tee strah da mu kazas nesto loso na deckoto da ne ti iskare pistol :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom