Митинзите на ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Самоубицо испрати некои твоите потчинети да мавнат некоја слика 1 сат пред почнување на митинг а?:back:не си интересен веќе бе истото го правевте за време на изборната кампања за предвремените истото го правите и сега го папавте тогаш ќе го папате и сега:baeh:500 автобуси немаше биди сигурен т.е може имало 500 ама секој автобус да собирал по 10 патници:wink:престани со глупавиве теми само се срамиш вака:smir:сдс на времето влечеа од сите градови луѓе ама џабе им идеа луѓе толку колку што имаше низ гтц во неделата:tv:што викате некои иделе да се прошетаат ок иделе за тоа ама зашто не идат со сдс да се шетаат?тоа ме интересира , банда комунистичка одговор?

Kolku i da bidat nema da se na sila doneseni, nitu za 500den dnevnica, sendvic i limence, nitu pak kje mocaat kaj sto kje stignat od plostad do olimpiski i univezalna sala(kede sto bile parkirani busovite cirka 300-komada)
Stoka seljacka.
ќе видиме у петок колку ќе бидете само овој пат сликата ќе си ја задржам само за себе да имам сатисвакција колку малку сте па се растурате бе човече божји али ај ќе се освестите после избори

Што е чудно што се носат грагани симпатизери на големите политички партии на нивни митинзи на генералните митинзи/Па тоа се прави од 1990 барем кај поголемите политички партии.Добро сега сфакам дека СДСБЦ се завидливи бидејки симпатизерите им се просечно над 60 години па болни луге не можат да патуваат а и малку се но да не негираш нешто што си правел а сега е чудно :toe:

Абе види реално гледано и тие и тие носат.Ама сеуште не ми е јасно она за МЖ со вагоните ,знаејќи дека до некна плачеа дека возниот парк им бил ужас и немале пари да покренат еден вагон ебате, ама за кампањава имаа ТИТОВ ВОЗ :toe:

Кога сме кај митинзите на Вмро-Дпмне темава освен за дробење празна слама од Комуњарите може и да ни послужи да се договориме за Митингот во петок на ВМРО во Струмица.

20.3. Петок. Митинг на В.М.Р.О Дпмне во Струмица

Кога сме кај митинзите на Вмро-Дпмне темава освен за дробење празна слама од Комуњарите може и да ни послужи да се договориме за Митингот во петок на ВМРО во Струмица.

20.3. Петок. Митинг на В.М.Р.О Дпмне во Струмица
Имаат време да стаат бензин у тоа автобусите,што убаво си направија тура низ цела Македонија,па и ја ќе се шмугнев за гага вожња,не дека ќе слушав дрн дрн јариња од Гвујо.

Да во право си Апец:wink: кога сме кај одењето во Струмица форумџиите ќе имаат специјален пречек повеќе инфо dimitar_b@hotmail.co.uk

Ај бе пишете како ке се најдеме утре во срумица, со оглед на тоа што ке има 200 000 народ тешко ке биде.

Gledam za mitinzite na dpBne ne ti se komentira i za drzhavnite pari potrosheni na vozni linii i avtobusi.I tie shto doagjale vo SK za na miting polovina od niv ne gi ni imalo na ploshtadot tuku se rashetuvale po kafichi,kafaani i sendvichari.Se pijanchele i se mochale kaj stignale.:tapp:

беше таму или некој ти го кажа тоа?

Спремајте се утре Струмица ќе гори:helou:

Така е утревечер ке ечи вмроовската химна и ке ги најави промените во таа општина

беше таму или некој ти го кажа тоа?

Јас поминав малку и мора да признаам имаше многу автобуси, премногу според мене.

А за шетањето многу луѓе од другите градови користат вакви ситуации за да се шетаат по Скопје и тоа се случува и со автобусите и на СДСМ.

Јас не барам промени тоа го бараат струмичани.Бараат промена од политика на сеење магла лични дисквалификации и упатување на навреди како на пример онаа погоре каде се споменува едно домашно животно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom