Митинзите на ДПМНЕ

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Ем 500 автобуси ем нема луѓе,мамата!Погледнете ја бројноста на последниот митинг на ДПМНЕ во Неделата и очекувам коментар на тоа каде може да бидат залутани нашите преродбеници,ем доаѓаат на митинзи ем работава доаѓа ги заболе за Грујо и Иванов.Нели бре сите од ДПМНЕ се патриоти до коска и ќе гинеле за партијата?Ама на митинг да се соберат овците никако не им поаѓа од рака на организаторите на овие "мегаломански" митинзи,искрено повеќе ми наликува на митинг во месна одколку централен!

:tv:

Абе што се 3амараш... Јас имам пријатели и другари идат само 3а да се прошетат, а не 3а на митинг да одат. И 3а во Струмица најавуват голем митинг, али и3гледа пак нема ништо да биде.

Па и вмровциве не се веќе глупи да дремат два часа на плоштад за да го слушнат пастирот како кења се едно исто па исто.

Ем 500 автобуси ем нема луѓе,мамата!Погледнете ја бројноста на последниот митинг на ДПМНЕ во Неделата и очекувам коментар на тоа каде може да бидат залутани нашите преродбеници,ем доаѓаат на митинзи ем работава доаѓа ги заболе за Грујо и Иванов.Нели бре сите од ДПМНЕ се патриоти до коска и ќе гинеле за партијата?Ама на митинг да се соберат овците никако не им поаѓа од рака на организаторите на овие "мегаломански" митинзи,искрено повеќе ми наликува на митинг во месна одколку централен!
Овие слики не се никаков доказ молим те.Секој кој што е бил во недела на митинг ке свати колку народ е имало и што како е било.Така да ако се сомневате во бројноста на гласачите и на подржувачите на Вмро ке се уверите на 22 Март така да бидете истрајни само до 22 па ке видете каква е вистинската бројка :)

:tv:

хахахаххаа,абе и ти шо те гледам чуден,можи не знајш дека пола патници во тие автобуси одеа за да се прошетаат низ рамстор или да си купат нешто од шутка,дај не заебавај,знајш дека луѓе немаат во ск појдено од земјторесо во 63-та :pos2:

Абе што се 3амараш... Јас имам пријатели и другари идат само 3а да се прошетат, а не 3а на митинг да одат. И 3а во Струмица најавуват голем митинг, али и3гледа пак нема ништо да биде.
Вмровци кога ќе дојдете само во Глобал да одите,ќе видите вие :):)

Леле големо чудо ако дошле или не дошле луѓе. Јас сеуште сум партиски неопределен и не сакам да идам на митинзи да ме залажуваат со маички и пенкала. И народот си се освести и веќе не е толку попален на митинзи да присуствува. Информациите можам и на тв да ги добијам за тоа што се случувало на еден митинг. Па и ако убаво помислите кампањата веќе една недела, а до сега на телевизија дадоа 7 митинзи од 7 различни града на секоја партија. Се едно исто се збори само со други зборови и риплеј веќе не треба.

Џабе е месијо,уште има луѓе кои веруваат на дпмне за се што ќе каже,алал да му е на Гвујо како си игра со пола милион народ,не треба да си многу интелегентен да бидеш политичар во државава,доволно е да си голем лажго и да си играш со психата на луѓето,а верувај има голем број што се залажуваат со една маичка,автобуска или железничка карта.Го чекам моментот кога ќе се освести народот.

а има и луѓе кои не веруваат веќе никому... и секојдневно нивниот број расте... а и како опција се најмногубројни...

Овие слики не се никаков доказ молим те.Секој кој што е бил во недела на митинг ке свати колку народ е имало и што како е било.Така да ако се сомневате во бројноста на гласачите и на подржувачите на Вмро ке се уверите на 22 Март така да бидете истрајни само до 22 па ке видете каква е вистинската бројка :)

И Љубчо така тврдеше дека ќе владее 100години и неговиот рејтинг никој нема да го урне.Ама ништо од работата,јасновидците му откажаа послушност и него,а за овој портокалов Минхаузен народот ќе му пресуди,се надевам дека ја научија лекцијата со дпБне.

хахахаххаа,абе и ти шо те гледам чуден,можи не знајш дека пола патници во тие автобуси одеа за да се прошетаат низ рамстор или да си купат нешто од шутка,дај не заебавај,знајш дека луѓе немаат во ск појдено од земјторесо во 63-та :pos2:

Абе циркузи се,баш и поминав пред железничка да видам шо народ има и глеам возовите само што не тргнале а на прозорци се обесиле а цел воз пушална напраен,сите прозорци отворени,кој џоинт кој марихуана кој се напраел летва пијан,друг цигара по цигара абе да видиш шо беше само,се товарија во воз и ајт,замина возот за Чачак :pos2:И слушаш од таму ВЕМЕРООООООООО.......Ти си наша иднинАААААААААААААААА :)

И Љубчо така тврдеше дека ќе владее 100години и неговиот рејтинг никој нема да го урне.Ама ништо од работата,јасновидците му откажаа послушност и него,а за овој портокалов Минхаузен народот ќе му пресуди,се надевам дека ја научија лекцијата со дпБне.
Ами ако случајно победи ВМРО ДПМНЕ немој самоубиствени мисли да си имал. Додуша нема да те стават за директор на паркови и зеленило, ама тоа е тоа животот продолжува.

Ами ако случајно победи ВМРО ДПМНЕ немој самоубиствени мисли да си имал.

Незнам јас кој имал самоубиствени мисли овде,колку шо знам се смениле неколку раководства за неполн месец во ДПМНЕ и плус тепачки имало пак во партијата.:tapp:

Абе циркузи се,баш и поминав пред железничка да видам шо народ има и глеам возовите само што не тргнале а на прозорци се обесиле а цел воз пушална напраен,сите прозорци отворени,кој џоинт кој марихуана кој се напраел летва пијан,друг цигара по цигара абе да видиш шо беше само,се товарија во воз и ајт,замина возот за Чачак :pos2:И слушаш од таму ВЕМЕРООООООООО.......Ти си наша иднинАААААААААААААААА :)

абе имав некоја работа и поминав 3-4 пати пред реклами,АНАРХИЈА, до некни казнуваа луѓе шо не преминуваат на пешачки,а овие брат,седнале на сред булевар,пиво си отвориле,сообраќајот закочен,сообраќајциве стојат отстрана и фаќаат сеир на возачиве (како мене) шо не можат да поминат нормално,пак да вртиме од кај поштана за да стасаме кај шо сме тргнале......шо да ти расправам,ако не беше толку трагично че беше смешно.....

:vozbud::vozbud::vozbud: ајде подиши уште малку самоубиствен пријателе :smir:
дојдов само да те поздравам
на секоја тема ме банираш :pos2:
оди во видео и уживај малку опушти се :drk::tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom