Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за тоа време, а и не се замарам премногу. Сакам да ти кажам дека еве јас на избориве сеуште не знам за кој ќе гласам, него зборот ми беше што поради еден водител во Сител, почнувам да ја одбегнувам таа телевизија, затоа што мислам дека водат политика само на една партија...
Најгледана е убедливо А1 ТВ. А сител тв е партиски гласник на ВМРО-ДПМНЕ и Ѕинго, толку е воочливо што и слепец би забележал.
Kolega!!! prvo rasprasajse kako bese vo nivnoto mizerno vladeene, pa posle kazi sto imas da kazis, a za na izbori da si izlezis i da glasas za IVANOV, toa e tvojata idnina.
Не знам за тоа време, а и не се замарам премногу. Сакам да ти кажам дека еве јас на избориве сеуште не знам за кој ќе гласам, него зборот ми беше што поради еден водител во Сител, почнувам да ја одбегнувам таа телевизија, затоа што мислам дека водат политика само на една партија...
Eve na sve sto se spremni komunjarite, sosila sakaat mediumite da kazuvaat vo nivna korist, zavrsi taa pesna, sega drugi pesni se peat
!Kolega!!! prvo rasprasajse kako bese vo nivnoto mizerno vladeene, pa posle kazi sto imas da kazis, a za na izbori da si izlezis i da glasas za IVANOV, toa e tvojata idnina.
А1 е исто така пристрасна, а ги гони интересите на својот газда Рамковски и неговиот сват Цаноски, кон останатите кандидати се однесува во зависност кој новинар интерпретира и дали има диктат од страна на Рамковски во тежината на интерпретирањето на одредена вест. За Сител да не зборувам самиот рече. Но лично не ми пречи етикетирањето на телевизиите, ми пречи нивното „ишкање на мушичката“:helou:
Па нормално дека ќе добие пријава, кога Вестите им се вид на партиски гласник каде ги величат Власта до даска, а на опозицијата им го вадат само прљавиот веш.
A za sto e prijavata sosema na mesto, deka podrzuva odredena politicka programa a ne podrzuva predavnicka unistuvacka politika, za toa latas treba da dobie prijava, ne ne sigurno nema da dobie nisto, a pravotop na sekoja tv e sami da se odlucat kogo ke podrzuvaat
Ај сега да не отвараме и муабет за А1 и Велија........Телевизијата нема право да одлучува која партија че ја подржува. Тоа сите го знаеле кога си отварале телевизии. Ниту една телевизија нема право да понижува други политички партии. Зошто нема пријави за телевизиите како А1, Телма, Канал 5 и зошто никогаш не се видело они да се обратат со таков тон.
Ај сега да не отвараме и муабет за А1 и Велија........:pos2: