Убиство и самоубиство во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Болна љубав.За жал се повеќе присутна.Не можел без нејзе да живее и влегува во тој филмот бичеш моја ил ничија и чим не е негова ја убива и после тоа се убива себеси бидејќи не може да си го замисли животот без нејзе.Жалосно али тоа е.

Боже ненормален народ.
Аман бе те изневерила и ајде убиј ја :nesvest:
Па очигледно не вреди девојката, не вреди да се замараш за неа а камо ли да ја убиеш и да лежиш затвор.
Не знам кај ви е мозокот мажи стварно...
Толку лоши работи се случуваат во денешно време, неверството е премала причина за убиство.

А и да не нагодуваме неверство било ова било она.
Може ја малтретирал и девојката раскинала. Очигледно штом врши убиство е психопат.
Никакво убиство не оправдувам. Така да и подобро што се убил типот. Кога веќе нанел зло и тага, добро е и што својот живот си го одземал.
Da, a od kade znaes deka e psihopat? Od kade znaes deka devojkata ne bila nekoja kucka nevidena, se ebela so sekoj vtor, so brat negov recimo ili pak najdobar drugar na primer, a? Ama ete, pusta slepa ljubov ili pak jak seks pa ne mozel toa da go vidi deckoto.
Ne go opravduvam ubistvoto pobogu, ne ni spomnav takvo nesto, samo rekov deka do nekade mi e sfatlivo zosto go napravil toa, pod edna pretpostavka razbira se, koja ja spomenav :toe:

Znaes, ides nekolku godini so nekoja cura, seto vreme si celosno posveten na nea, poluduvas po nea, ako treba celo Skopje ke go zapalis samo taa da bide srekna, nemas nitu eden son u zivotot u koj sto taa ne e u glavna uloga, se, ama bas se, apsolutno se vo tvojot svet e povrzano i se vrti okolu nea... i op, odednas, taa recimo da ti se pleskala so Dzole, tvoj drugar od detstvo.
Znaes sto e toa? Ton zelezo vrz tebe, e toa, ti se stemnuva u sekunda..... da, se slozuvam deka najjak e toj sto ke uspee da go preboli seto toa, da zamize i da oceni deka sepak ne vredi curata... ama, takvite se retki... jebiga, luge, cuvstva, krv, srce, pankreas, mocni kanali...etc... ( seto ova ko hipoteticka situacija, ne deka nastanot od topicov e bas takov.... ama sepak e mozna varijanta )

:toe:лудак бе цццц,за жена да убиеш и да се самоубиеш после плус цццц..
ептен слаб карактер имал типов изгледа..:toe:

А за кој потенцираш тоа,со ваков народ??? за Македонците да не :nerv:

овакви инциденти има секаде ... како мислиш вака ли у европа ...
ами у германија шо се деси ?
ами Фрицел у австрија
ами у америка НОН Стоп шо се дешава ..
и на многу други места ....

таман си сме ... мора да има вакви испади ... никој не е идеален ...

Ич не ме интересира, не ми плачејте тука, нема Европа со пештерски народ.

Тоа и сакав да го кажам... Се надевам дека следно нема да биде-масакр у школо:nesvest::nesvest:

Нити сум филозоф ниту пак некој голем верник, ама пред некое време Ватикан излезе со тврдење дека алчноста ја предизвикала светскава криза.
Трупањето пари не може само по себе да не доближи до суштината и целта на животот. Во услови на криза кога и се нема некоја поголема шанса за трка по пари, кариери, останува луѓето да се соочат со самите себе и вистинските вредности.
Тие кои биле со полабави нерви едноставно пукаат. Одземањето нечиј живот секако не може да се оправда со ништо.

Бог да ја прости девојката, а за дечкото нема никакво оправдување, кукавички акт ништо друго. Љубов? Каква љубов лудило е тоа.

Ич не ме интересира, не ми плачејте тука, нема Европа со пештерски народ.
Чекај ние овде пештерски народ сме за тебе?

Тиебам курвата, ќе вара а?
И овој леснак.

Бог да ја прости девојката, а за дечкото нема никакво оправдување, кукавички акт ништо друго. Љубов? Каква љубов лудило е тоа.

Чекај ние овде пештерски народ сме за тебе?
Мене едно не ми е јасно. Скотот ја прател и ја малтретирал девојкава подолго време. Зар не пријавила во полиција? Туку и да пројавила шо аир, од кретенине у плаво... Впрочем, толку ли немало девојчево бе татко и/или брат, другари... Па да му скршат колена на скотот. Вакви скотови малокурефци, шо би рекол еден другар мој, “со апетит би го мавал, дур мрда“.

Ne seri, Quark.

Iliti, ne si pravi filmovi. Istoto vazi i za drugite. Demek, go izneveruvala. Kako da ne sme slusnale dosega za bezbroj vakvi slucaevi kade momakot ne moze da prifati "Ne!" za odgovor. Pa i jas, sto sum od malo mesto, licno znam za nekolku takvi slucaevi, koi fala bogu ne zavrsile vaka tragicno...

edit: a znam deka ne se zaebavate oti znam deka ne ste do tolku glupi, ama ni do tolku pametni.

Мене едно не ми е јасно. Скотот ја прател и ја малтретирал девојкава подолго време. Зар не пријавила во полиција? Туку и да пројавила шо аир, од кретенине у плаво... Впрочем, толку ли немало девојчево бе татко и/или брат, другари... Па да му скршат колена на скотот. Вакви скотови малокурефци, шо би рекол еден другар мој, “со апетит би го мавал, дур мрда“.

мислам дека не е убаво сега да се бара кривец, кога е очигледно кој е.

што може полицијата да направи, ако ти решиш да убиеш некоја?
плус колку пати сум бил сведок на караници, тепачки, расправии, закани помеѓу парови, и шо? како ќе се спречи тоа?
или читам за овие педофиливе двајца од пред некој ден, криви биле оние од градинка или забавиште што не приметиле на време.
тотоално безвезе

потресна вест, јеби га. каде веста сама по себе е потресна, па уште и она видено, кој ѓаол ме тераше да го гледам.

се мислам дека дечкото го знам. не сум сигурен, чекам да ми потврдат дали е он.

она што најмногу ме плаши, е што можеби секој во нас крие убиец, кој може а и не мора да се разбуди. кога не би раскинале, веројатно типот никогаш не би бил убица.

она што најмногу ме плаши, е што можеби секој во нас крие убиец, кој може а и не мора да се разбуди. кога не би раскинале, веројатно типот никогаш не би бил убица.

точно така ...

btw потписот ти е закон
Liverpool pwns :)

Да им дое паметот на сите курви. :D

За вакви хипотетички ситуации можеме да разглабаме до бесвест.

Ама сега сигурно ќе му биде верна, нема да припаѓа на никој друг.

А бе која сака нека е, ме варала, ме варала ај со здравје! Голем пораз за машкиот род! Уствари шо зборам има и жени вакви ќе имраскинеш и после мамата ќе ти ја расплачат дур не се смирите за на крај да може она да биде таа шо ќе ти раскине!

Па не знам дали пријавила или не ама како може да делуваат? Дали да пазат некој да не плукни на улица, или да не водат љубов во некој автомобил. Или да гледаат да не се случат вакви работи.
Стравот како емоција ти е опасна работа, ќе те здрви на место не те остава да размислуваш а па не да кажеш на некого. Него да не шпекулирам девојчето си отиде и тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom