Убиство и самоубиство во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Mene mi e jasno i do nekade sfatlivo zosto ja ubil nea ( pod pretpostavka ako bila neverna i tako dalje ), ama sto se samoubil be da go ebam... deset godini lezis, iskacas, zavrsena rabota. :toe:

Боже ненормален народ.
Аман бе те изневерила и ајде убиј ја :nesvest:
Па очигледно не вреди девојката, не вреди да се замараш за неа а камо ли да ја убиеш и да лежиш затвор.
Не знам кај ви е мозокот мажи стварно...
Толку лоши работи се случуваат во денешно време, неверството е премала причина за убиство.

А и да не нагодуваме неверство било ова било она.
Може ја малтретирал и девојката раскинала. Очигледно штом врши убиство е психопат.
Никакво убиство не оправдувам. Така да и подобро што се убил типот. Кога веќе нанел зло и тага, добро е и што својот живот си го одземал.

Толку лоши работи се случуваат во денешно време, неверството е премала причина за убиство.
Не за секого. Различни луѓе различно ги поднесуваат разделбите и евентуалните (бидејќи не знаеме дали го изневерила оваа) неверства. Не го оправдувам, ама истовремено и не сакам да сум му во чевлите.

Боже ненормален народ.
Аман бе те изневерила и ајде убиј ја :nesvest:
Па очигледно не вреди девојката, не вреди да се замараш за неа а камо ли да ја убиеш и да лежиш затвор.
Не знам кај ви е мозокот мажи стварно...

А и да не нагодуваме неверство било ова било она.
Може ја малтретирал и девојката раскинала. Очигледно штом врши убиство е психопат.
Никакво убиство не оправдувам. Така да и подобро што се убил типот. Кога веќе нанел зло и тага, добро е и што својот живот си го одземал.
Добро бе, што се уплаши ти толку? Па не убиваат сите за неверство, прашај си за посигурно ко ќе фаќаш дечко друг пат, и готово!:vozbud:
Сега и да му судиме џабе е, и него го нема, глеш то му е многу паметно-избегнал женски критики!

Mene mi e jasno i do nekade sfatlivo zosto ja ubil nea ( pod pretpostavka ako bila neverna i tako dalje ), ama sto se samoubil be da go ebam... deset godini lezis, iskacas, zavrsena rabota. :toe:
Ооо тешко на таа со тебе што е,како можеш да оправдаш убиство,па макар и да го изневерила,никој нема право да одземе туѓ живот,он ако сака и од камени нека си се џитне.А десет години за убиство,види вака,не е ништо во споредба што направил,таквите луѓе како него,само Аушвиц им е равен,да гнијат док не умрат.

Добро бе, што се уплаши ти толку? Па не убиваат сите за неверство, прашај си за посигурно ко ќе фаќаш дечко друг пат, и готово!:vozbud:
Сега и да му судиме џабе е, и него го нема, глеш то му е многу паметно-избегнал женски критики!

Мене само не ми е јасно како може одредени луѓе да оправдуваат убиство на девојка од страна на психопат, а да го осудуваат неговото самоубиство???
Е тоа е финтата во целиот пост, ако не свати...

Стока! Кај го има ова бе? Вака ли во Европа, со ваков народ? Исто ко од пештера да се излезени.

Мене само не ми е јасно како може одредени луѓе да оправдуваат убиство на девојка од страна на психопат, а да го осудуваат неговото самоубиство???
Е тоа е финтата во целиот пост, ако не свати...
Работава испаѓа арно што си ја убил,ама зашто морал да се самоубие,гревота:kesa::tapp:Па и таа толку памет немала што иде со него,гледајќи каков психо е типот,нетачни има низ државава.

лудак,немам друг коментар...а како би било убаво да има смртна казна за убијци...само така

Што се дешава со Македонциве у последнио време, бе?
Сериски убијци, масакри у Чешка или кај беше, самоубиства, ....
Значи, колку напреден народ сме:pipi:

:toe:лудак бе цццц,за жена да убиеш и да се самоубиеш после плус цццц..
ептен слаб карактер имал типов изгледа..:toe:

Стока! Кај го има ова бе? Вака ли во Европа, со ваков народ? Исто ко од пештера да се излезени.

А за кој потенцираш тоа,со ваков народ??? за Македонците да не :nerv:

овакви инциденти има секаде ... како мислиш вака ли у европа ...
ами у германија шо се деси ?
ами Фрицел у австрија
ами у америка НОН Стоп шо се дешава ..
и на многу други места ....

таман си сме ... мора да има вакви испади ... никој не е идеален ...

а шо ако он ја изневерил неа,разбрала и не сакала да биде повеќе со него?нека сам се убие ебати психото ебате..па и да го изневерила,треба ли да ја убие?ако маж изневери шо тогаш?на пр.јас ја изневерувам, жена ми и сеа?или па таа ако ме изневерува шо да и праам?да ја убијам?

греота за девојчето

Што се дешава со Македонциве у последнио време, бе?
Сериски убијци, масакри у Чешка или кај беше, самоубиства, ....
Значи, колку напред народ сме:pipi:

Во Македонија се случува тоа што се случува низ цела Европа...:toe: Едноставно У ТРЕНД СМЕ. Сакавте Европа еве ви Европа, сакавте демократија, бујрум демократија.

Во Македонија се случува тоа што се случува низ цела Европа...:toe: Едноставно У ТРЕНД СМЕ. Сакавте Европа еве ви Европа, сакавте демократија, бујрум демократија.
Тоа и сакав да го кажам... Се надевам дека следно нема да биде-масакр у школо:nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom