Уште еден инцест

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, не ги жалете девојките. Не се ангелчиња. Бараката е на 50 метри од мене, секоја вечер секакви коли се паркираат за 300 денари блоуџоб праат. Нека не кенкаат на телевизија демек силување дрн дрн.

И тоа мислиш сами го прават? Сами сакаат? Аман на тие години не ни знаат што е што.

Ај, не ги жалете девојките. Не се ангелчиња. Бараката е на 50 метри од мене, секоја вечер секакви коли се паркираат за 300 денари блоуџоб праат. Нека не кенкаат на телевизија демек силување дрн дрн.

Сериозно ова? На 7 и 8 години?

Мислев дека се имам слушнато ...

АЛОООО
7 и 8 годишни се ...
АЛООО Разбуди се ......
на 7 и 8 год им текнало сами му дале на татко им .... а
и блоуџоб онака им текна и бизнис да праат на 7 и 8 год а?
ц ц цц ц
кој ги однел таму за тоа да го праат а ?
кој ги малтретирал уште од вероватно порано за да дое до тоа ?
ТАТКО ИМ
Бесилка само
не биле ангелчиња .... бог да чува ...
биле додека монструмов не ги расипал ...

АЛОООО
7 и 8 годишни се ...
АЛООО Разбуди се ......
на 7 и 8 год им текнало сами му дале на татко им .... а
и блоуџоб онака им текна и бизнис да праат на 7 и 8 год а?
ц ц цц ц
кој ги однел таму за тоа да го праат а ?
кој ги малтретирал уште од вероватно порано за да дое до тоа ?
ТАТКО ИМ
Бесилка само
не биле ангелчиња .... бог да чува ...
биле додека монструмов не ги расипал ...

Aбе, Фрчко, кај прочита дека се 7 годишни??

rymz ако си приметил такви работи а и ценовникот викаш го знаеш, си требало да пријавиш во полиција.

За ваквите монструми, единствено што заслужуваат е бесилка.На плоштад.ЈАВНО!
Само тешко остварливо, ке долетаат сите од ЕУ и НАТО и ООН д ани кажат дека тоа не е дозволено, па каде ни е демократијата, па каде се човековите права, и уште многу други курци и палци:tapp:
Сепак, доколку го видам ШУПАКОВ што е ЛУД го ркам во фаца и ич око не ке ми трепне:nerv::nerv::nerv:

Тој другарот го кажаа, за таткото не памтам дали му го кажаа цело име.
Таткото Сашо се викал....

Како бе така не се ангелчиња... Биле принудувани на тоа...
7-8 годишни девојчиња ќе идат ќе се ку*ваат нели?
Ех бреееее.... Кај сака нека е бараката... И не кенкаат на телевизија, туку се пожалиле кај учителката нивна, која отишла кај директорот, па тој реагирал...
И колку што јас разбрав, они секоја вечер и би немале баш шанса за давање такви услуги затоа што биле штитенички на некој дом. И само преку викенд биле кај таткото.

Таткото Сашо се викал....

Како бе така не се ангелчиња... Биле принудувани на тоа...
7-8 годишни девојчиња ќе идат ќе се ку*ваат нели?
Ех бреееее.... Кај сака нека е бараката... И не кенкаат на телевизија, туку се пожалиле кај учителката нивна, која отишла кај директорот, па тој реагирал...
И колку што јас разбрав, они секоја вечер и би немале баш шанса за давање такви услуги затоа што биле штитенички на некој дом. И само преку викенд биле кај таткото.

Важи..

Не знам дали го виде делот каде што напишав дека јас така разбрав....
А слободно напиши како е навистина целата работа... Сепак не е темава за да се докажуваме туку за да дискутираме...

јас не можам да разберам како можат телевизиите да го соопштуваат како ударна вест!!!
си билдаат гледаност на туѓа катастрофа бе!!!
за животот на децата се работи!
не само што они преживеле свашта и сега уште цела Македонија да гледа сеир за маката нивна!!!

а за таткото малку: и така се караа дали 2 мај треба да се празнува... е па еве им прилика да го оправдаат празнувањето и на 2. Сите педофили (со црна вреќа на глава) и на плоштад! На бесилка беееееееее!!!

уффф како со секира би му ја расцепила главата поим немате....

Не бе, не е смртна казна за овие...сатарот и скини му го курот, и до крај на живот држи го во кафез во кој ќе има порничи 24/7. Вода и леб (еднаш неделно).

Ништо повеќе.

rymz ако си приметил такви работи а и ценовникот викаш го знаеш, си требало да пријавиш во полиција.

шо да пријави можи и тој оди таму..шо го знајш....иначе татко да ги прај овие работи на совите керки...каков дебил..срамота....одма на електрика да го носат...а за безбедоснт на чупината...поголемите нека дојдат Битола...да не му се дешаваат вакви работи и на нив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom