Швајцарија ќе ги отвара сметките, парите на Сранко ќе излезат на виделина!

Член од
25 февруари 2006
Мислења
254
Поени од реакции
28
Веб-сајт
nacionalist.blog.com.mk
Само што прочитав една многу важна вест. Анонимноста и тајноста на швајцарските сметки веќе ќе ја нема, па така со јасни образложенија за личности за кои се смета дека можат да кријат пари кај Алпите, тамошните банки за прв пат ќе пропеат и ќе кажат кој што и колку крие.

Значи парите на Сранко ќе излезат на виделина! :) Јас сум сигурен дека само од една сметка ќе наполниме барем 7-8 буџети како сегашниов...од моја проценка за сето она што се исшверцова и искради во последните година на претходниот век.

Кај ќе ги префрли сега парите Сранче? Може и уз пут ќе напише некоја песна.

Bi sakal ova da e tocno ,no veruvajte tie sto se premieri,pretsedateli,drzavni pratenici itn stedaci vo tie banki tamu veke uste pred vesta da se soopsti im e preporacano da im gi prefrlat parite vo nekoja si sosem 10000 banka koja nema ni imeto da i go doznaeme,taka da i ako se obelodenuvat smetki na nekoj na pretsedateli ili na bilo koj drug politicar nema da gi obelodenat

Не само на БЦ-то ке се дознаат сметките на многу “наши“ предавници.

На сите нека се дознаат... само да не најдат некоја алтернатива.
+
зарем мора да ни ги покажат сметките да знаеме? ЛоЛ ама ај така нека има цврст доказ.

Abe ne ste svesni sto go ceka SRANKO posle izborite

дојде џам у Македонија, сега ќе ви напраи џамче па ќе му го бричите.. :), а бе што се занесувате...у кривина...која швајцарска банка ќе каже кој има пари во неа...ваквите изјави се од истиот калибар како изјавите сега по митинзиве изборни, кога се кажуваат небулози од типот ЌЕ ПРОКОПАМЕ ПАНАМСКИ КАНАЛ У МАКЕДОНИЈА...директно до Европа :)

ама ко што прочитав.. вика за конкретни и оправдани барања...
тоа значи перени пари, бизнис со дроги....
Бане наш.. не ми стое за којзнае колку крупна ѕверка, во светски рамки...

Опаааа странски инвестиции ќе имаме од Шејселски острови.

ама ко што прочитав.. вика за конкретни и оправдани барања...
тоа значи перени пари, бизнис со дроги....
Бане наш.. не ми стое за којзнае колку крупна ѕверка, во светски рамки...

А шверц на цигари?

:zlo::zlo:Абре национале изгледа не си протолкувал баш најдобро тоа што си прочитал,ако е така како што велиш ке испадне и многу други не само на БАНЕ тук е и ЛУБЧЕ и многу други околу нив, а како што ги дал господ итри не верувам дека ќе чека некој да ги изигра така лесно

Само што прочитав една многу важна вест. Анонимноста и тајноста на швајцарските сметки веќе ќе ја нема, па така со јасни образложенија за личности за кои се смета дека можат да кријат пари кај Алпите, тамошните банки за прв пат ќе пропеат и ќе кажат кој што и колку крие.

Значи парите на Сранко ќе излезат на виделина! :) Јас сум сигурен дека само од една сметка ќе наполниме барем 7-8 буџети како сегашниов...од моја проценка за сето она што се исшверцова и искради во последните година на претходниот век.

Кај ќе ги префрли сега парите Сранче? Може и уз пут ќе напише некоја песна.

Хаха ме насмеа. Па ти мислиш дека само сметки на БЦ ќе најдат таму? Повеќе од пола што се во собрание и наводно вршат добри работи ќе им ги најдеш имињата таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom