Циркуз на претседателскиот појадок во Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување

Абе ти не ме сфати, ја не напишав дека не дал таква изјава, туку самоубицата вика рекол заради ова ти му викаш не рекол заради тоа туку заради ова како да сте биле присутни тука. :smir: у улога на конобари.
П.С. Али и ова изјавава на Нано е бисер “Европски не му одговорив“. Демек во Европа се неми.

ахахахахха,е стварно не ми се верува.....:tapp:

ПАК БРЕ?!?сношти си мававме сеир за гВујо и неговите одлични познавања на кандидатите за градоначалници.....ден пред тоа Џоле не колнеше до 7-мо

колено....уште еден ден пред тоа космодиск,ти реков ми рече.....вечерва ова излегува....ДО КОГА ООООООО ВМРОВЦИ НАПАТЕНИ че ни се брукате вака:uvo:

Братот,ова да не беше толку смешно ќе беше за плачење:tapp:

Еј..ама јас стварно се извинувам сега што ви ја расштимав комуњарскава еуфорија.

Срам да ми е. :tv:

Бисери на претседателски кандидати.
Евроспки е да не паѓаш под ниво на сопствениот интелект.

Кај виде интелект ебаго,јас досега кај ни еден кандидат не видов такво нешто.:toe:

Се знае редот на отварање теми, затоа немора да го спасувате од давење Бот-ов.

Во првиот пост го прашав да даде извор, да знам со кого дискутирам.
Vidi druze, veruvam deka ti e jasno deka barem mene u tandem me zabolea i patlakot i levoto made za samoubicata i sto toa toj pravi, pa ne daj Boze ja da se pojavam vo uloga na negov spasitel.

Nego, eve ti postiraa video, pobogu toa sigurno i prethodno si go videl, cel den na vesti go ima.... i, sto ke kazes za kandidatot na DPMNE okolu noviot negov biser ?

Евроспки е да не паѓаш под ниво на сопствениот интелект.

Одговарајќи на провокацијата паднал и пониско од неговиот европски интелект. Но, на никој од претседателите не им се лутам за ниедна изјава. Кога шеташ мечки од село во село не секогаш тие можат да играат како што ќе им засвириш. Е сега лошо е што на аберџиите секогаш микрофоните им се вклучени на копчето „РЕЦ“ . И после нашата плунка нема граници.:toe:

Евроспки е да не паѓаш под ниво на сопствениот интелект.[/quote]

Па тогаш по тебе ни пола европа не е европа. Да не ги набројувам инцидентите на Берлускони, кловнот Саркози, Оли Рен .........од нив дедоми има поблагороднички манири а дете од село е.

Што е фрката со седмото колено? Не сум у тек....

Значи не може на секого да му се удоволи. Ако одговорел на исто ниво ќе имаше коменатри од типот и он е ист калибар; ако не одговорел воопшто ќе имаше коментари: ете ќути, крив е, нема што да каже...
Кога човек решава дека ќе ја надмине таа ситуација со тоа што ќе премолчи има такви кои се фатија за "несоодветниот европски термин". Крај не се наоѓа.

Значи не може на секого да му се удоволи. Ако одговорел на исто ниво ќе имаше коменатри од типот и он е ист калибар; ако не одговорел воопшто ќе имаше коментари: ете ќути, крив е, нема што да каже...
Кога човек решава дека ќе ја надмине таа ситуација со тоа што ќе премолчи има такви кои се фатија за "несоодветниот европски термин". Крај не се наоѓа.

има крај,а тој им се приближува со таква брзина што кога ќе ги акне по тиква нема да знаат што ги снашло:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom