Кисела Вода за кого ќе гласа?

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување

За Кого ќе гласате

• Кузман Цилков-Вмро НП

Гласови: 4 9,8%
  • Марјан Ѓорчев-Вмро Дпмне

Гласови: 24 58,5%
  • Благоја Симјоновски-Сдсм

Гласови: 13 31,7%

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Алал да ти е .. браво за таквите ко тебе..
Не ти се свига,и сигурно не очекуваш нешто да направи за твојата населба ама ти ипак ке гласаш за него..:toe:

Сите од Драчево знаат дека до сега само градоначалниците од Вмро Дпмне направиле нешто за Драчево ,инаку во К.Вода сигурна победа на Дпмне и тоа убедлива

Сите од Драчево знаат дека до сега само градоначалниците од Вмро Дпмне направиле нешто за Драчево ,инаку во К.Вода сигурна победа на Дпмне и тоа убедлива

Да можеби за Драчево направиле а што направиле за нас во Припор само машинерија за гласање сме ние е нема веќе да биде така. А само кај го најдоја (дивоно прасе) Марјан Ѓорчев за кандидат.

OD VMRO-NP SE NAJDOBRI,NO SE DODEKA NE STANAT POVRATNICI VO DPMNE

A MARJAN DZORCEV E PORANESEN CLEN NA NARODNA,NO SEGA E KANDIDAT NA DPMNE ZATOA NISTO OD BIZNISOT,PROPADNATA KOMBINACIJA

Гласам за Вмро по дифолт...без разлика дали ми се свиѓа кандидатот...о случајов ќе гласам за Ѓорчев иако ич не го поштуем, а и од врвот немаат позитивно мислење за него, незнам шо ке биде...да почекаме 22:toe:
ауууууууууууууууууууууууу
потписсссссс :pos:

ПЕЛИСТЕРКА!!!
Извинете неможев да одолеам...:pos2:

Гласајте за некој што ќе направи добро... ако има такви.

Ne se seirete, ako imate umno, peki, ako nemate, ne tropajte zeleni na temata.

Кој тропа зелени.... Јас си кажав дека ке гласам за Кузман Цилков и си кажав дека сум на советничка листа 6 та....По сериозно здравје....

Еве мои комбинаторики за К.вода
23 советници се вкупно. СДСМ се надева на 12 ама илузија е, реални да бидеме.
Значи- ДПМНЕ 11, СДСМ 8, ЛДП 2, НСПД 1, НП 1.

Да можеби за Драчево направиле а што направиле за нас во Припор само машинерија за гласање сме ние е нема веќе да биде така. А само кај го најдоја (дивоно прасе) Марјан Ѓорчев за кандидат.
Абе друже и за драчево не напраиле од Вмро многу ама пак колку толку тие од сдс ни на состанок нема да дојдат:toe:за Драчево Џорџе само 3 круши што го напраи друго ништо:toe:

A MARJAN DZORCEV E PORANESEN CLEN NA NARODNA,NO SEGA E KANDIDAT NA DPMNE ZATOA NISTO OD BIZNISOT,PROPADNATA KOMBINACIJA
Ne zbori taka nema veze! Nego shto biznisi ima chovekot ja sum slushnal samo za benzinska edna, ama ne sum siguren za toa!?

Greska drugar, Marijan ne bese vo NP, toj ja ima(se) Zemjodelskata
partija.

Неее, нема женско кај нас. Има и од ЛДП и НСДП уште двајца само.

Има жена кандидат за градоначалник на К.Вода бе:helou:
од партијата на Лазар Еленовски :nesvest: Гордана се вика...

Кисела Вода за кого ќе гласа

Оваа анкета ја отворив само за жителите на Кисела Вода за кого ќе гласаме.
Ti si pomlad valjda...ama vakva KV e Vmrovska opstina...porano Aerodrom go vadese sds...sega e cista pobeda.
Pravo prasanje e dali Aerodrom ce go dobie Vmro...a to zavisi od odnos GI-LDF...

Има жена кандидат за градоначалник на К.Вода бе:helou:
од партијата на Лазар Еленовски :nesvest: Гордана се вика...
Ајдее, па ја нема на плакати, не сум ја видел.:wink:

Ti si pomlad valjda...ama vakva KV e Vmrovska opstina...porano Aerodrom go vadese sds...sega e cista pobeda.
Pravo prasanje e dali Aerodrom ce go dobie Vmro...a to zavisi od odnos GI-LDF...

Не сум помалд сум гласал и К.вода кога беше со аеродорм.

Абе друже и за драчево не напраиле од Вмро многу ама пак колку толку тие од сдс ни на состанок нема да дојдат:toe:за Драчево Џорџе само 3 круши што го напраи друго ништо:toe:

Друже не сакам сдс па ич да дојде во к.вода од стари фаци доста свежина друже младос тотална утка има направено вмро-дпмне што го кандидира Марјан Ѓорчев.

А кај нас во Припор па ништо не направи една улица па ја раскопаа ја ебаа мајката.

Друже не сакам сдс па ич да дојде во к.вода од стари фаци доста свежина друже младос тотална утка има направено вмро-дпмне што го кандидира Марјан Ѓорчев.

Овој дел и баш не ти го разбирам. Ама никако не ви се погодува мајката, еднаш викате доста стари фаци, треба млади. Еве го Симоновски нов човек, пак не ви чини. Је*и га...

Ајде во 12 30 во дворот на Дуња-школото, имаат митинг ВМРО-НП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom