Кисела Вода за кого ќе гласа?

• Креатор на темата Креатор на темата Boban_077
  • Време на започнување Време на започнување

За Кого ќе гласате

• Кузман Цилков-Вмро НП

Гласови: 4 9,8%
  • Марјан Ѓорчев-Вмро Дпмне

Гласови: 24 58,5%
  • Благоја Симјоновски-Сдсм

Гласови: 13 31,7%

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Кисела Вода за кого ќе гласа

Оваа анкета ја отворив само за жителите на Кисела Вода за кого ќе гласаме.

Хахаааа Кузе! :) Човекот се вика Кузман Цилков! Вчера записник потпишуеше човекот го гледам од тераса му се собрала полиција, ваљда што беше тоа некоја рчка меќу народна и дпмне околу плакатите!

Незнам само од кој МУЗЕЈ го извадија Марјан Ѓорчев...

Само знам дека за НП не би гласал.

Koj e toj Kuze ?????
Jas mislam deka Marijan Gorcev treba da pobedi,SDS nema sansi ama bas nikakvi.:helou:

Типот го знам дремеше у перална едно време кај другар ми...ама одамна.:kesa:

Koj e toj Kuze ?????
Jas mislam deka Marijan Gorcev treba da pobedi,SDS nema sansi ama bas nikakvi.:helou:

Ѓорчев ако подеби јас се селам од Кисела вода во Кисела јабука.
Има многу членови што ќе гласаат за листа на ДПБНЕ а за Ѓорчев не.

А нели и некоја девојка Анита се кандидираше, или само она си мисли дека се кандидирала?

А нели и некоја девојка Анита се кандидираше, или само она си мисли дека се кандидирала?

Неее, нема женско кај нас. Има и од ЛДП и НСДП уште двајца само.

Фала :)
Само чисто информативно ми беше ова :smir:

:))) имам две опции .... Kузман Цилков и Благоја .... сепак за Кузман ке гласам имам свои причини :smir:

П.С. Заборавив кој ја правел анкетава нека го напише Кузман Цилков а не Кузе

Прееска ми дае упаљач и ми рече ако тепа и ако се учленам може и џип да возам.:vozbud::vozbud: За Ќузето ќе гласам!!!!!

Прееска ми дае упаљач и ми рече ако тепа и ако се учленам може и џип да возам.:vozbud::vozbud: За Ќузето ќе гласам!!!!!

А јас ако влезам во општина има да те правам чоек......Мислам ке пазиш на лукче да не мирисаш ама нема врска .... :helou:

Гласам за Вмро по дифолт...без разлика дали ми се свиѓа кандидатот...о случајов ќе гласам за Ѓорчев иако ич не го поштуем, а и од врвот немаат позитивно мислење за него, незнам шо ке биде...да почекаме 22:toe:

Гласам за Вмро по дифолт...без разлика дали ми се свиѓа кандидатот...о случајов ќе гласам за Ѓорчев иако ич не го поштуем, а и од врвот немаат позитивно мислење за него, незнам шо ке биде...да почекаме 22:toe:

Алал да ти е .. браво за таквите ко тебе..
Не ти се свига,и сигурно не очекуваш нешто да направи за твојата населба ама ти ипак ке гласаш за него..:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom