city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Сеа ке ти кажам...на мтв се слушаше коментаторот и навивачки звуци кои не се слушаше од кај произлегуваат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe kako bese nad nas kamerata ko nie befme vkjos ?Kamerata se naogase nad ribari, a sproti tribinata na koja bevme nie. I sega logicno e deka ribari ke se slusaat povece oti se poblisku do kamerata, dali se sluci toa, dali se slusaa povece od nas me interesira ???
Kazi na spored tebe, spored toa na MTV kako pokazaa
Ne bre brat ne sum, me nema tuka ne slikata ne sum fanat u kadarot. Voa ribarceto misle deka samo tia so se na slikata (20) dusi bea....c c c
abe kako bese nad nas kamerata ko nie befme vkjos ?
Ne bre brat ne sum,toa e nad 22 godini me nema tuka ne slikata ne sum fanat u kadarot. Voa ribarceto misle deka samo tia so se na slikata (20) dusi bea....c c c
pa kolku bevte ako ne 20 bevte 30
Само ме интересира..ке дојдете ли кај нас у сала за 2 недели?
Второто прашање?Eden avtobus koj ima 60 mesta za sedenje, bese poln, a imase nekoi koi stoea.
Второто прашање?
Nisto ne se znae, se slucija nogu raboti vo posledno vreme...
Еее сеа се извади...ние дојдовме у КВ сеа вие сте на ред
Тоа е навивачка група.Момак ај сеа ти одговори ми на тоа прашање
ова ли е навивачка група?
од кога постоите?
зошто патите од комплекси?
Бевме околу 60 души.pa kolku bevte ako ne 20 bevte 30
Не се знае, а и Фени нема пари како порано, воа само за купот беше. Мене не ми се верува да ни пуштат автобус.
:helou:
navivacka grupa preku nokj ? ? ? ? ?:uvo:
abe izgeleda ti ne si zapoznaen so istorijava a, da si prasaas nekoj koja godina se oformeni RIBARI (pak ke recam ne znam kako se stavet sliki) ke stavef da vidis od koga postoet
ova sea e reoformuvanje taka da ako ne znajs CUTI!