- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 153
- Поени од реакции
- 2
А што ти гарантира дека кандидатот кој е подржан од владеачката партија нема да си стави многу од парите во џеб, или пак што ти гарантира дека еден независен кандидат сигурно ќе ги стави парите за општината во џеб?
Јас ќе ти кажам НИШТО не ти гарантира ни дека сашко димиќ нема да почне да мести проекти од кои тој ќе зема јака провизија, ниту ништо не ти гарантира дека мила ќе прави проекти од кои ќе зема многу пари во жеб како провизија. И не ми го спомнувај стефче за него веќе знаеме дека ќе краде и да не би крадел веќе важи за него приказната за волкот и овчарчето така да исто му се фаќа.
Освен тоа не знам за тебе ама знам дека мнозинското население од Карпош не го ни знае ниту позбнава сашко димиќ и вермето за кое бешеш вд градоначалник бешеш толку кратко што дали добро работи или не неможеше да с епокаже и најголемиот број на гласачи од Карпош ќе го стават на исто ниво на искуство со мила, која исто така не била на градоначаничка позиција до сега.
а кој ја знае Мила? аман бе... ај кажи ми што направила она? еве Димиќ не го знаат ама полека го дознаа со многуте проекти за овие 5 месеци и супер работи и докажан е барем за 5 месеци.. а кога е докажана таа Мила? ... што толку си запнал за Мила... или па финтава е демек не ми го спомнувај Стефче лопов е.. дај гласајте за МИла и ај што ако она му ги даде гласовите на него, може тоа ти е поентата... кој ти гарантира ај кажи за мила?