Pantera и легендарниот Darrell Lance Abbott(Dimebag Darrell)

• Креатор на темата Креатор на темата ArhangelOFDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Епа нека ја врати тој шо ја отвори xD

Интервју со филан ептен е трогателно:icon_eek:

иначе немам ништо против пантера и дарел,колку шо ми сметаш ти,умрен штетник на пример...дома имам само еден албим мислам...топ песничиња ми се Cemetary gates,hollow,floods,5 mins alone,и ваљда тоа е тоа....

Инаку интервјуто ми мн трогателно прв пат кога го гледав морници ме полазија

Респекат за бендов. Мојот омилен метал бенд. Заслужуваат секоја почит од мене иако не слушам многу метал. Cemetart Gates и Walk се пастерписес. Среќа што дојде Phil Anselmo каков вокал зашто пред тоа биле срање како глам метал бенд. И остајте ги позерите со некои њу метал бендови зашто ако продолжат вака нема да бидат за долго на форумов.

Респекат за бендов. Мојот омилен метал бенд. Заслужуваат секоја почит од мене иако не слушам многу метал. Cemetart Gates и Walk се пастерписес. Среќа што дојде Phil Anselmo каков вокал зашто пред тоа биле срање како глам метал бенд. И остајте ги позерите со некои њу метал бендови зашто ако продолжат вака нема да бидат за долго на форумов.

Ај тоа шо се позеришта ај тоа шо не примаат мислење ај тоа шо ке ги банираат ама ради ниф и ние ќе патиме оти во голем дуел влегофме

Овој пат само ви ги избришав глупостите, втор пат нема да е така.
Оди на бан од две недели (минимум) секој што ќе продолжи со истото.

Едит: и не ме замарајте со прашања зошто сум бришела, доста со оф-топици. Тоа што имав да кажам, си кажав.

Ајде постирајте тука се што ви лежи(се мисли на секое мислење за најдобриот,легендарниот Дајмбег Дарел).Само ве молам воздржувајте се од непристојни коментари да не спуштаме на ниво на селани(како што постапивме пошо бевме сите испровоцирани)

Dimebag Darrell (R.I.P.) LEGEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Што е со темава 7 години поминаа??
Еве од мене една многу underrated песна.
Pantera - Regular People

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom