- Член од
- 26 декември 2008
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 3
Еденио шо е 22 години мислам оти е Филип Туџаров некој сега ми јавија и ми кажаа ама не сум сигурен.и оддека тука гледате внук на Бонева кога нема ни еден со презиме Бонев
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еденио шо е 22 години мислам оти е Филип Туџаров некој сега ми јавија и ми кажаа ама не сум сигурен.и оддека тука гледате внук на Бонева кога нема ни еден со презиме Бонев
Би ти препорачал и ти да не говориш пред време прибидејќи секој е невин се додека не се докаже спротивното.Хахахаха... ного се смеам .. Скептиците кои велеа и беа сигурни дека е политичко заплашување и тврдеа дека сторителите се сигурно од СДСМ каде се сега? Никогаш не говорејте предвреме. Гледате дека излезе спротивното.![]()
Фамилија Туџарови се гркомани и комунисти.познавам еден Кире Туџаров шо е ного јак комунист и пишува коментари против ВМРО ДПМНЕ најчесто на А1 и на веснико Форум.а за тоа кој им кажал да го направат тоа сами ќе кажат не судејте предвреме.
Би ти препорачал и ти да не говориш пред време прибидејќи секој е невин се додека не се докаже спротивното.![]()
Јоване брат.. не мислев ништо друго освен тоа дека тие што тврдеа и беа убедени дека тоа се членови на партијата на СДСМ и биле од кос или таму како беа..се докажа спортивното т.е дека не се тие. а кои се ке дознаеме сигурно у последните денови.
Кога постоела УДБА или КОС тие деца биле во на татко им ташаците,некој ги платил тие копиљаци да го направат тоа и тие го направиле,деца како деца што знаат колку тежи 6 тона железо :pos2::pos2::pos2::pos2:Можеби сепак се УДБАШИ и КОСОВИ,без разлика на која партија се членови.![]()
Можеби сепак се УДБАШИ и КОСОВИ,без разлика на која партија се членови.![]()